“Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης”

Μετά από την καλή εμφάνιση του εναντίον της Ζαγλκιρις, ο Ίαν Βουγιούκας επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός θα εμφανίζεται καλύτερος παιχνίδι με το παιχνίδι.

Μετά από την καλή εμφάνιση του εναντίον της Ζαγλκιρις, ο Ίαν Βουγιούκας επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός θα εμφανίζεται καλύτερος παιχνίδι με το παιχνίδι και πως πρώτα απ’ όλα η ομάδα κοιτάζει το επερχόμενο ματς με τον Ίκαρο και μετά αυτό με την ΤΣΣΚΑ.

«Ανεβάσαμε στροφές στην τρίτη περίοδο, ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα και συνεχίσαμε να είμαστε καλοί στην επίθεση κι έτσι φτάσαμε στη νίκη» ήταν τα λόγια του όσον αφορά στο σημερινό ματς με τη Ζαλγκίρις. Και όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, στο οποίο οι «πράσινοι» θα αναμετρηθούν με τους επίσης αήττητους Ρώσους, επεσήμενε ότι «όταν είσαι στον Παναθηναϊκός κάθε παιχνίδι μετράει και κάθε φορά κοιτάζεις το αμέσως επόμενο. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Τώρα θα κοιτάξουμε πρώτα το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας κι ύστερα αυτό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Για τον βαθμό προσαρμογής των Λόγκαν και Σμιθ, επεσήμανε ότι «ο Λόγκαν έπαιξε καλά σήμερα κι ο Σμιθ είχε κάνει καλό παιχνίδι με την Ουνικάχα. Δείχνουν να έχουν μπει στο κλίμα της ομάδας, δεν είναι και εύκολο όταν βρίσκονται σε ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Τους εύχομαι το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.