«Ζοτς»: Τεμπέληδες στο πρώτο ημίχρονο

Είπε τα καλύτερα για το δεύτερο ημίχρονο, αλλά όχι και για το πρώτο. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε ότι ο Παναθηναίκός τεμπέλιασε πρώτα για να βρει ρυθμός τη συνέχεια.

Είπε τα καλύτερα για το δεύτερο ημίχρονο, αλλά όχι και για το πρώτο. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε ότι ο Παναθηναίκός τεμπέλιασε πρώτα για να βρει ρυθμός τη συνέχεια.
«Είπαμε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως η Ζαλγκίρις Κάουνας διαθέτει ποιότητα στο παιχνίδι της. Ήταν προφανές με το πώς αγωνίστηκαν σήμερα. Αρχίσαμε νωχελικά, δεν ήταν η άμυνα που θέλαμε. Οι αντίπαλοι σκόραραν 15 πόντους έπειτα από διεισύδσεις με εύκολα καλάθια. Κι η επίθεσή μας δεν ήταν δυνατή. Επειδή δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί δεν καταφέραμε να αναγνωρίσαμε κάποιες καταστάσεις, υποπέσαμε σε λάθη και γενικά ήμασταν τεμπέληδες», είπε αρχικά και συνέχισε συμπληρώνοντας πως «στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε 7 κλεψίματα, 6 λάθη, εξαιρετικό σκοράρισμα από την περιφέρεια με 8/12 τρίποντα και 14 ασίστ. Παίξαμε καλά απέναντι σε μία ομάδα, που επαναλαμβάνω, έχει ποιότητα. Θα παίξουμε πολύ καλύτερα στη συνέχεια».
Στο μεταξύ, δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στους φιλάθλους του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, καθότι η σημερινή μέρα ενδείκνυται  για μπάσκετ, όπως είπε. «Ευχαριστώ τον κόσμο για την παρουσία του. Λέω και πάλι πως η Παρασκευή είναι εξαιρετική ημέρα για μπάσκετ. Αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε πως την Κυριακή παίζουμε και πάλι (σ.σ. Ίκαρος Καλλιθέας) και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ αυτό» ήταν τα λόγια του «Ζοτς».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.