Πάρκερ: «Το ΝΒΑ είναι το σπίτι μου»

Μπορεί ο Τόνι Πάρκερ να θέλει να βοηθήσει τη Βιλερμπάν για όσο διάστημα διαρκέσει το λοκ άουτ, ωστόσο δήλωσε πιστός στο ΝΒΑ και τους Σαν Αντόνιο Σπέρς.

Μπορεί ο Τόνι Πάρκερ να θέλει να βοηθήσει τη Βιλερμπάν για όσο διάστημα διαρκέσει το λοκ άουτ, ωστόσο δήλωσε πιστός στο ΝΒΑ και τους Σαν Αντόνιο Σπέρς. Ο Γάλλος σούπερ σταρ των Σπιρουνιών ξεκαθάρισε πως στη διάρκεια του λοκ άουτ θα αγωνιστεί μόνο για τη Βιλερμπάν όπου είναι και μέτοχος ενώ όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ θα επιστρέψει στους Σπέρς με τους οποίους έχει συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

«Ήταν σαφές ότι θα αγωνιστώ στη Γαλλία κι όχι στην Ισπανία ή την Κίνα. Στη Βιλερμπάν δεν πρόκειται να πάρω χρήματα αφού είμαι κι εγώ μέτοχος. Είναι σημαντικό για εμένα να βοηθήσω τον σύλλογο, αλλά και το γαλλικό μπάσκετ. Είμαι ευγνώμων και δεν ξεχνώ από που είναι η καταγωγή μου. Νιώθω σαν να είμαι σε αποστολή» είπε αρχικά και συνέχισε: «Νιώθω καλά εδώ, αλλά το ΝΒΑ είναι το σπίτι μου. Αγωνίζομαι δέκα χρόνια εκεί. Παραμένω πιστός στους Σπέρς και μάλιστα θα μείνω για τα επόμενα τέσσερα χρόνια εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.