Μεγάλες βλέψεις από Τζιακέτι

Ο Τζιακόμο Τζιακέτι αποχώρησε από τη Ρόμα έπειτα από επτά σεζόν για λογαριασμό της Αρμάνι Τζίνς Μιλάνο με την οποία θέλει να φτάσει στην κορυφή.

Ο Τζιακόμο Τζιακέτι αποχώρησε από τη Ρόμα έπειτα από επτά σεζόν για λογαριασμό της Αρμάνι Τζίνς Μιλάνο με την οποία θέλει να φτάσει στην κορυφή. Ο Ιταλός πλέει μέικερ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα αναφέρθηκε στην απόφαση του να αφήσει τη Ρόμα για την Αρμάνι,  στο ξεκίνημα τους στη διοργάνωση αλλά και στους στόχους της ομάδας.

«Ύστερα  από επτά χρόνια στη Ρόμα, άλλαξα φανέλα και προσγειώθηκα σε ένα φιλόδοξο κλαμπ με τον ίδιο ενθουσιασμό. Όλοι εδώ θέλουν να στείλουν αυτή την ομάδα στην κορυφή. Το να είμαι μέρος αυτής της ομάδας είναι μεγάλη τιμή για μένα. Η Αρμάνι έχει πολλούς νέους παίκτες κι έναν σπουδαίο προπονητή, τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Φέτος το ξεκίνημά μας είναι πολύ θετικό, νικήσαμε στην πρεμιέρα τη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης Μακάμπι κάνοντας πολύ καλό παιχνίδι και συνεχίζουμε τη δουλειά.

Είμαστε νέα ομάδα και δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα, την ώρα που προσπαθούμε να βρούμε τη σωστή χημεία. Ξέρουμε ότι είμαστε σε δύσκολο όμιλο, αλλά θέλουμε να είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι και να δίνουμε τα πάντα κόντρα στους αντιπάλους μας. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές σε κορυφαίο επίπεδο, αλλά δεν θέλω να κάνω μακρινά όνειρα. Προτιμώ να πηγαίνουμε βήμα-βήμα για να χτίσουμε κάτι καλό» δήλωσε ο συμπαίκτης των Μπουρούση και Φώτση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.