Ύμνοι Σκαριόλο για Ρούντι

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο Σέρτζιο Σκαριόλο για τον Ρούντι Φερνάντεθ εν όψει την αναμέτρησης με τη Ρεάλ για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο Σέρτζιο Σκαριόλο για τον Ρούντι Φερνάντεθ εν όψει την αναμέτρησης με τη Ρεάλ για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Ιταλός τεχνικός της Αρμάνι αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση, στον Φώτση, στον Ιμπάκα, αλλά και στα φαβορί της διοργάνωσης. 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο:
Για την Ρεάλ Μαδρίτης:
«Η Ρεάλ έχει περισσότερο ταλέντο και παίκτες με έμφυτο το ταλέντο για σκοράρισμα. Είναι στον σωστό δρόμο, αλλά είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε συγκρίσεις».

Όσον αφορά τον Σερζ Ιμπάκα είπε:
«Θα δούμε όλοι μας τόσο μπορεί να συνεισφέρει. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ο οποίος όμως μόλις ενσωματώθηκε στην Ρεάλ. Το καλό με τον Ιμπάκα είναι ότι δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς των ικανοτήτων του, γιατί ενεργοποιούνται αμέσως μόλις πατάει στο παρκέ».

Για το αν θα ήθελε στην ομάδα του κάποιους από τους ψηλούς της Ρεάλ ανέφερε:      «Ποιος δεν θα ήθελε να τους Ιμπάκα, Μίροτιτς, Φίλιπ, Τόμιτς και Μπέγκιτς στο ψηλό παιχνίδι; Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως συμπεριφέρονται όλοι μαζί. Υπάρχουν δύο πύργοι, ένας παίκτης πολύ έμπειρος και δύο νεαροί και ταλαντούχοι. Θα είναι ένας αγώνας με υγιή ανταγωνισμό και ανυπομονώ για την εξέλιξή του».

Για τον Ρούντι Φερνάντεθ τόνισε:
«Είμαι ερωτευμένος με τον Ρούντι. Είναι ένας παίκτης με απίστευτη δύναμη, που καμία ομάδα δεν είναι η ίδια όταν τον έχει στις τάξεις της. Ο Ρούντι δεν έχει μόνο την ποιότητα, που μπορούν όλοι να δουν, αλλά είναι ένας ανταγωνιστικός παίκτης, γενναιόδωρος, αμυντικά ικανός».

Για  τους Φώτση και Κουκ υπογράμμισε:
«Θα προσαρμοστούν. Η ταχύτητα του Κουκ είναι χαρακτηριστική, ήταν ο πρώτος παίκτης που υπέγραψε σε εμάς γιατί μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του. Στην περίπτωση του Φώτση, ξέρουμε ότι είναι ένας παίκτης που έχει το ειδικό βάρος να ανταποκριθεί στις καταστάσεις».

Τέλος όσον αφορά την ΤΣΣΚΑ, τον Παναθηναϊκό και τη Μπαρτσελόνα δήλωσε: 
«Η ΤΣΣΚΑ είναι σε διαφορετική κατάσταση από τους υπόλοιπους γιατί ο Κιριλένκο δεν έχει συμβόλαιο με ομάδα του NBA και δεν είναι απαραίτητο ότι θα γυρίσει στην Αμερική μόλις τελειώσει το λοκ-άουτ, όπως θα γίνει με τον Ρούντι και τον Γκαλινάρι. Αν ο Κιριλένκο μείνει σε όλη τη χρονιά τότε η ΤΣΣΚΑ, ίσως είναι στο επίπεδο του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.