Μίτσιτς – Λάρκιν: «Υπάρχει τεράστιος σεβασμός μεταξύ μας» (vid)

Οι δύο σταρ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, πλέον, Λάρκιν και Μίτσιτς μίλησαν μετά το τέλος και της απονομής της Ευρωλίγκας στην Εφές στην Δώρα Παντέλη αποκαλύπτοντας το μυστικό της συνεργασίας τους.

Οι δύο σταρ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, πλέον, Λάρκιν και Μίτσιτς μίλησαν μετά το τέλος και της απονομής της Ευρωλίγκας στην Εφές στην Δώρα Παντέλη αποκαλύπτοντας το μυστικό της συνεργασίας τους.

Λάρκιν: “Ο ένας καλύπτει τον άλλον, ο ένας παίζει για τον άλλον, θα παίξει ο ένας άμυνα ο άλλος θα παίξει επίθεση, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, όταν ο ένας είναι σε φόρμα ο άλλος κάνει ένα βήμα πίσω. Υπάρχει κατανόηση και όλο αυτό βγαίνει και μέσα στο παιχνίδι μας. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, υπάρχει απόλυτη συνεννόηση”.

Μίτσιτς: Το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι το έχουμε χτίσει όλο αυτό μεταξύ μας, δεν μιλάμε πολύ στα μίντια δεν είμαστε πολύ λεμπεροί, δεν είμαστε σταρς, αλλά υπάρχει μεγάλος σεβασμός σε όλους. Είναι η βάση της σχέσης μας, είμαι περίφανος για τον Λάρκιν και νομίζω πως και εκείνος πιστεύει το ίδιο για ‘μένα. Είμαι περίφανος για όλο αυτό που έχουμε κάνει και για όλους μας.

Για το αν θα μείνουν και οι δύο στην Εφές και οι δύο, ο Μίσιτς θέλησε να δείξει πως θα παραμείνουν στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά ο Λάρκιν του έβαλε… φρένο λέγοντάς του πως τώρα είναι με το τρόπαιο στα χέρια, πρέπει να το χαρούν και να μην μιλάνε για τίποτε άλλο, κόβοντας την κουβέντα παραμονής γελώντας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.