Αταμάν: “Αξίζουμε να πάρουμε τον τίτλο”

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως η Αναντολού Εφές θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον τίτλο στο Final 4 της εφετινής Euroleague.

Ο Τούρκος κόουτς συμπλήρωσε πως η ομάδα του αξίζει τον τίτλο, με βάση τις εμφανίσεις της, την τελευταία διετία. Παράλληλα, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Χαρακτηριστικά, ο Αταμάν δήλωσε μετά την πρόκριση της ομάδας του στο Final 4 της Κολωνίας: “Τα συναισθήματα είναι υπέροχα για μας. Θεωρώ ότι τις δύο τελευταίες σεζόν αξίζαμε να είμαστε στο Final 4, να παλέψουμε για την κούπα, την οποία χάσαμε πέρυσι. Χάσαμε δύο παιχνίδια στη Μαδρίτη: είναι ντροπή για μας, επειδή ήμασταν μπροστά στο σκορ και κυριαρχούσαμε, αλλά χάσαμε στα δύο τελευταία λεπτά. Παίξαμε το χειρότερό μας παιχνίδι, αλλά είχαμε έναν υπέροχο παίκτη: τον Κρις Σίνγκλετον. Ήταν απίστευτος. Ήταν το καλύτερο του παιχνίδι όσο παίζει στην Εφές. Και βέβαια αξίζουν συγχαρητήρια στη Ρεάλ, επειδή ήξερα ότι ήταν πολύ δύσκολο να τους προκαλέσεις, επειδή έχουν πολύ έμπειρους παίκτες και έναν πολύ έμπειρο προπονητή”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Ποτέ δεν τα παράτησαν στη σειρά, επίσης και σε αυτό το ματς δεν τα παράτησαν ποτέ. Προηγηθήκαμε με δώδεκα πόντους στην τρίτη περίοδο και όμως επανήλθαν προηγούμενοι με ένα και δυο πόντους στα τελευταία δύο λεπτά. Τελικώς βρήκαμε τρόπο να σκοράρουμε και να παίξουμε καλή άμυνα και έτσι θα παίξουμε στο Final 4. Θα παλέψουμε για τον τίτλο, που αξίζαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα θα δούμε τι συμβαίνει στο Final 4, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ περήφανος για τους παίκτες μου που θα έχουμε αυτήν την ευκαιρία να αγωνιστούμε για άλλη μια φορά στο Final 4 για τον τίτλο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.