Μπαρτσελόνα – Μπάγερν 72-82: Το ήθελε περισσότερο…στην επιστροφή Γκασόλ (hls)

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι ήθελε πολύ την νίκη στην Βαρκελώνη και δεν επέτρεψε στον κορυφαίο Γκασόλ να συνδυάσει το ντεμπούτο του με θετικό αποτέλεσμα.

H Μπαρτσελόνα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Euroleague υποδέχτηκε την Μπάγερν σε έναν αγώνα που συνοδεύτηκε από ένα τεράστιο γέγονος, την επιστροφή και πρώτη φετινή αγωνιστική παρουσία του μεγάλου Πάου Γκασόλ με την φανέλα των “μπλαουγκράνα”.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι ήθελε περισσότερο την νίκη και τα κατάφερε αφού επικράτησε με 82-72 και τερμάτισε στην 5η θέση γνωρίζοντας πλέον ότι θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο στα play off με μειονέκτημα έδρας.

Οι Καταλανοί είχαν εξασφαλίσει την πρωτιά και το σημαντικότερο γεγονός στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν η επιστροφή του Γκασόλ ο οποίος αγωνίστηκε για 13 λεπτά και σημείωσε 9 πόντους. Ο Καλάθης έπαιξε για μόλις 12 λεπτά ενώ ο Μίροτιτς και αυτός χρόνο ξεκούρασης.

Οι Γερμανοί ήθελαν την νίκη και ποάλεψαν από την αρχή, με κορυφαίο τον Ρέινολντς ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας με τους 26 πόντους που σημείωσε ενώ άλλους 18 πρόσθεσε ο Μπόλντγουιν με τον Λούτσιτς να μπαίνει στην τριάδα των κορυφαίων προσθέτοντας άλλους 14.

Για τους γηπεδούχους από 12 πόντους είχαν οι Μπολμάρο και Βέστερμαν την ώρα που η ομάδα του Γιασικεβίτσιους περιμένει να μάθει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει ανάμεσα στις Ζενίτ και Βαλένθια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.