Κατσικάρης: «Χρειαζόμαστε βελτίωση στην άμυνα»

Τη σεζόν που μας πέρασε η πορεία της Μπιλμπάο αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη στο Ισπανικό πρωτάθλημα με τον Φώτη Κατσικάρη να θέλει να επαναλάβει κάτι ανάλογο και φέτος.

Τη σεζόν που μας πέρασε η πορεία της Μπιλμπάο αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη στο Ισπανικό πρωτάθλημα με τον Φώτη Κατσικάρη να θέλει να επαναλάβει κάτι ανάλογο και φέτος. Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στον Ισπανικό τύπο αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε πως η Μπιλμπάο χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα και σχολίασε τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα. 
«Για την Ρεάλ θα είναι ένα παιχνίδι που θα θελήσουν να πάρουν “εκδίκηση”. Εμείς όμως δεν θα αλλάξουμε τίποτα στο παιχνίδι μας. Περιμένουμε να έχει μια όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο από τους οπαδούς μας και να μας στηρίζουν και τα 40 λεπτά. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που φέτος θέλει να πετύχει όλους τους στόχους της, σε όλες τις διοργανώσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς. Ο Πάμπλο Λάσο έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο και δυνατό σύνολο με πολύ ταλέντο. Πρέπει να προσέξουμε να μην τους αφήσουμε περιθώρια να τρέξουν. Η άμυνά μας χρειάζεται βελτίωση και το είδαμε και στο παιχνίδι με την Αλικάντε. Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσουμε αλλά τα δικά μας λάθη χάρισαν την νίκη στον αντίπαλο» δήλωσε αρχικά αναφερόμενος στον αγώνα με τη «Βασίλισσα» και συνέχισε σχολιάζοντας τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η Μπιλμπάο:
 «Ο Βασιλειάδης είναι καλύτερα και ελπίζουμε πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ρεάλ. Όσο για τον Μαυροειδή, πονάει ακόμα. Είναι δύσκολος τραυματισμός και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Ο Ερβέλ βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο αποθεραπείας του και το πιθανότερο είναι πως θα δώσει το παρών στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για την φετινή Ευρωλίγκα στις 21 του Οκτώβρη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.