Με Περπέρογλου η προπόνηση

Αποστολή Μαδρίτη: Χρήστος Καούρης
Με τον Στράτο Περπέρογλου να συμμετέχει κανονικά, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 ώρα Ελλάδας το πρωινό χαλάρωμα του Ολυμπιακού στην Μαδρίτη.

Αποστολή Μαδρίτη: Χρήστος Καούρης
Με τον Στράτο Περπέρογλου να συμμετέχει κανονικά, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 ώρα Ελλάδας το πρωινό χαλάρωμα του Ολυμπιακού στην Μαδρίτη. Ο διεθνής έλληνας φόργουορντ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το μεγάλο παιχνίδι με τη Ρεάλ που θα κρίνει την παρουσία των πρωταθλητών Ευρώπης στο F-4  του Μιλάνο.
Ο γιατρός των ερυθρολευκων τόνισε ότι ιατρικά ο Περπέρογλου είναι έτοιμος δεν εχει πυρετό, αλλά είναι λίγο εξασθενημένος ο οργανισμός του από την ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών. Αυτό βέβαια δεν απαγορεύει στο Γιώργο Μπαρτζώκα να τον χρησιμοποιήσει για κάποια λεπτά στο βραδινό παιχνίδι. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εχει πλέον όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους και με δεδομένο ότι εχει πάρει μαζί του στη Μαδρίτη 13 αθλητές, ο Βασίλης Καββαδάς αναμένεται να μείνει εκτός 12αδας.
Το «Παλάθιος Ντε λος Λεσπόρτες» θα είναι κατάμεστο το βράδυ καθώς οι οπαδοί της Ρεάλ έχουν εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια, ενώ η έντυπη έκδοση της Marca είχε τίτλο : «Όχι μέσα στο σπίτι μας»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.