Λοτζέσκι: «Των άκρων οι οπαδοί»

Στη συμπεριφορά των Ελλήνων οπαδών αναφέρθηκε ο Ματ Λοτζέσκι, τονίζοντας πως η συμπεριφορά τους είναι των άκρων.

Στη συμπεριφορά των Ελλήνων οπαδών αναφέρθηκε ο Ματ Λοτζέσκι, τονίζοντας πως η συμπεριφορά τους είναι των άκρων.Ο Αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε σε ιστοσελίδα του Μιλγουόκι, για τις έως τώρα εμπειρίες του από τη θητεία του στους πρωταθλητές Ευρώπης και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, ο Λοτζέσκι τόνισε: «Άναβαν φωτοβολίδες και πετούσαν κροτίδες πριν τον αγώνα και μετά το έκαναν και στη διάρκειά του. Οι διαιτητές είπαν πως αν ξανασυνέβαινε θα έδιναν εντολή να αδειάσει το γήπεδο. Οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι φανατισμένοι, είναι των άκρων. Είτε λατρεύουν την ομάδα σου, είτε τη μισούν».

Στη συνέχεια, ο παίκτης του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Δεν γνώριζα πολλά για το μπάσκετ στην Ευρώπη πριν αποφασίσω να έρθω και δεν μετανιώνω για την επιλογή μου. Καθώς μεγάλωνα πάντα ήθελα να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά όταν οι Πέλικανς έδειξαν πέρσι ενδιαφέρον για μένα, αναρωτήθηκα αν θα ήθελα να έχω το μίνιμουμ συμβόλαιο στο ΝΒΑ δίχως να γνωρίζω το ρόλο μου. Στην Ευρώπη ξέρω πως είμαι ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας. Είμαι καλά εδώ. Πιστεύω πως ο ρόλος αυτός μου ταιριάζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.