Σισκάουσκας: «Καλός προπονητής ο Αλβέρτης»

Πεπεισμένος πως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα καταφέρει να γίνει ένας καλό προπονητής, εμφανίστηκε ο Ραμούνας Σισκάουσκας.

Πεπεισμένος πως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα καταφέρει να γίνει ένας καλό προπονητής, εμφανίστηκε ο Ραμούνας Σισκάουσκας. Ο παλαίμαχος παίκτης των Παναθηναϊκού και ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε πως οι δυο ομάδες είναι ισοδύναμες και πως περιμένει και στη συνέχεια αμφίρροπες αναμετρήσεις στα προημιτελικά.

Αρχικά, ο Σισκάουσκας δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινη»: «Προσωπικά δεν μου έκανε έκπληξη που είδα ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες. Ήταν όπως ακριβώς το περίμενα, ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, με φοβερές μάχες κι εναλλαγές. Πιστεύω πως και τα υπόλοιπα ματς θα κυλήσουν με αυτόν τον τρόπο. ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκός είναι περίπου ισοδύναμοι αντίπαλοι και όποιες καταφέρει να προκριθεί το αποτέλεσμα θα είναι δίκαιο».

Στη συνέχεια, ο Λιθουανός συμπλήρωσε: «Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπω τον Φραγκίσκο προπονητή. Ήταν ένας μεγάλος παίκτης, ήμασταν συμπαίκτες και τώρα είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Όπως βλέπω τα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας, νομίζω πως έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει ένας καλός προπονητής. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, είναι πανέξυπνος και νομίζω ό,τι διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να γίνει πολύ καλός. Είναι πάρα πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.