Ασυμφωνία Μακάμπι – Πέρκινς

Ανασταλτικό παράγοντα στο να λάβει τα χρήματα που θέλει αποτελεί για τον Ντορόν Πέρκινς ο βαρύς τραυματισμός που υπέστη φέτος και τον άφησε έξι μήνες εκτός ενεργού δράσης.

Ανασταλτικό παράγοντα στο να λάβει τα χρήματα που θέλει αποτελεί για τον Ντορόν Πέρκινς ο βαρύς τραυματισμός που υπέστη φέτος και τον άφησε έξι μήνες εκτός ενεργού δράσης. Η Μακάμπι σκεπτόμενη το κατά πόσο ο παίκτης μπορεί να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση, του προσφέρει περί τις 500.000 δολάρια, με τον Αμερικανό να διαφωνεί και τις δύο πλευρές να μη τα βρίσκουν.

Το γεγονός ότι αποτέλεσε έναν εκ των ηγετών της ομάδας μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε, έκανε τον Ντέιβιντ Μπλατ να εισηγηθεί την παραμονή του στην «ομάδα του λαού». Το ίδιο έγινε και με τον Τζέρεμι Πάργκο, ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του Πέρκινς και ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Ισραηλινούς.
 
Ωστόσο ο τελευταίος απάντησε αρνητικά στην πρόταση τους για συμβόλαιο ύψους περί του μισού εκατομμυρίου, θεωρώντας ότι μπορεί να βρει καλύτερη πρόταση, ασχέτως του γεγονότος ότι ακόμη δεν έχει ξαναπατήσει παρκέ για επίσημο παιχνίδι. Παράλληλα, πάντως αναμένει και βελτιωμένη πρόταση της Μακάμπι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.