«Να μη μπούμε στο παιχνίδι τους»

Να επιβάλλει τον ρυθμό του και να μην επιτρέψει στην Αρμάνι Μιλάνο να κάνει το παιχνίδι της, θέλει από τον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Να επιβάλλει τον ρυθμό του και να μην επιτρέψει στην Αρμάνι Μιλάνο να κάνει το παιχνίδι της, θέλει από τον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως η ιταλική ομάδα είναι διαφορετική από την ομάδα που είχαν αντιμετωπίσει οι «πράσινοι» στον πρώτο γύρο, ενώ τόνισε πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να δείξει την απαραίτητη προσοχή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Έλληνας κόουτς τόνισε για τους Ιταλούς, κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Μιλάνο: «Είναι διαφορετική από τον πρώτο γύρο. Έχει αλλάξει λίγο το ροτέισον. Έχει πολύ έντονα αθλητικά στοιχεία, μεγάλη ποιότητα και ειδικά μέσα στην έδρα της ανεβάζει πολύ την πίεση και ανοίγει το παιχνίδι της».

Στη συνέχεια, ο Πεδουλάκης τόνισε για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Εμείς θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή και συγκέντρωση. Δεν θα πρέπει σε κανένα σημείο να επιτρέψουμε να μπούμε στο παιχνίδι τους γιατί άμα γίνει κάτι τέτοιο η βραδιά θα είναι κακή για εμάς».

Τέλος, ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος αναφέρθηκε και στον Ζακ Ράιτ: «Έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Είναι λογικό να μη μπορεί να βοηθήσει άμεσα στο βαθμό που θα θέλαμε. Αλλά τον χρειαζόμαστε. Ειδικά, αν σκεφτεί κανείς πως εκτός από το πρόβλημα του Ρόκο έχουμε και την απουσία του Κάρι. Επιβάλλεται να μας βοηθήσει σε συγκεκριμένα σημεία της αναμέτρησης με την ενέργεια και την ταχύτητά του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.