“Βόμβα” Παύλου

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αποκάλυψετην πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό."Φώτισε" το έκτο αστέρι (vid)

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. «Κουράστηκα μετά από 40 χρόνια και σκέφτομαι να φύγω. Αν βρούμε έναν άνθρωπο που αγαπά την ομάδα και μπορεί να την κρατήσει ψηλά, γιατί να μην αποχωρήσουμε», είπε ο Π. Γιαννακόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM.

«Έχουμε βαρεθεί, έχουμε κουραστεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι στην ομάδα 40 χρόνια. Η κούραση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μπορεί αύριο-μεθαύριο, φέτος, σε ένα ή δύο μήνες, μπορεί να φύγω και να δώσουμε τον Παναθηναϊκό σε έναν καλό φίλο της ομάδας. Είναι στο μυαλό μου αυτό. Γιατί να μην είναι; Η κούραση είναι συνεχής. Σαράντα χρόνια τα ίδια και τα ίδια, είτε ποδόσφαιρο είναι αυτό, είτε μπάσκετ. Για να το καταλάβετε πρέπει να το ζήσετε και να το νιώσετε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

Ο διάδοχός του ωστόσο δεν φαίνεται στο προσκήνιο: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Σκέψη υπάρχει. Με μεγάλη χαρά θα δίναμε τον Παναθηναϊκό σε έναν άνθρωπο που θα ενδιαφέρεται για την ομάδα, θα την αγαπά, θα τη βλέπει όπως εμείς και θα μπορεί την οδηγήσει ακόμη πιο ψηλά συνεχίζοντας τις επιτυχίες ή φέρνοντας ακόμη και μεγαλύτερες. Να πετύχει ό,τι εμείς κι ακόμη περισσότερα» είπε ο Π. Γιαννακόπουλος, που ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και να συνεχίσει. “Αν συνεχίσουμε, θα είναι μια μεγάλη μέρα και η επόμενη μέρα» είπε.

Για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ο Παύλος Γιαννακόπουλος απένειμε τα εύσημα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του. «Έχουμε εμπιστοσύνη στην αξία και τη φιλοσοφία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ήταν μεγάλη επιτυχία του κόουτς και των παλικαριών του. Τα συγχαρητήρια ανήκουν πρώτα στον Παναθηναϊκό, στον προπονητή και τους παίκτες. Ήταν μεγάλη επιτυχία», ενώ χαρακτήρισε κομβική την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά: «Το σημαντικότερο ήταν η επιτυχία επί της Μπαρτσελόνα. Αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα πεντακάθαρα και με μειονέκτημα έδρας».

Για την παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη και την προσφορά του, υποστήριξε: «Ο Διαμαντίδης υπήρξε ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια. Να πω σε αυτόν και σε όλους τους αθλητές ένα μεγάλο ευχαριστώ και να δώσω συγχαρητήρια για την επιτυχία τους».

Για την απουσία του από το Final 4 της Βαρκελώνης τόνισε: «Δεν μπορούσα να πάω λόγω ασθένειας. Ελπίζω σε λίγες ημέρες να είμαι έτοιμος και να πάω να συγχαρώ από κοντά και τον προπονητή για τη μεγάλη τους επιτυχία».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών στο δυναμικό της ομάδας το καλοκαίρι, είπε: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον μεγάλο Ομπράντοβιτς».

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ έπλεξε το εγκώμιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Έχουμε εμπιστοσύνη στην αξία και στην φιλοσοφία του Ζέλικο. Δεν μπορούσα να πάω, λόγω ασθένειας, στην Βαρκελώνη. Ελπίζω σε λίγες μέρες να είμαι έτοιμος και να μπορέσω να συγχαρώ από κοντά τους παίκτες και τον προπονητή. Ήταν πολύ σημαντική, για να φτάσουμε εδώ, η πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, με μειονέκτημα έδρας», είπε ο πρόεδρος των «πρασίνων» και συνέχισε: «Δεν φοβήθηκα καμία στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα.  Μίλησα πριν το ματς με τον προπονητή. Πάντα το κάνουμε. Είτε από κοντά, είτε τηλεφωνικά» τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.