Διαμαντίδης: Πάμε και γι’ άλλους τίτλους

Πως να μην είναι χαρούμενος καινα μην εισπράττει από παντού συγχαρητήρια; Ο «μεγάλος» Δημήτρης Διαμαντίδης, ο παίκτης που αναδείχθηκε και ως ο Πολυτιμότερος του Φάιναλ Φορ της Βαρκελώνης.

 Πως να μην είναι χαρούμενος καινα μην εισπράττει από παντού συγχαρητήρια; Ο «μεγάλος» Δημήτρης Διαμαντίδης, ο παίκτης που αναδείχθηκε και ως ο Πολυτιμότερος του Φάιναλ Φορ της Βαρκελώνης λίγο πριν σηκώσει την «κούπα», δε θα μπορούσε να νιώθει και διαφορετικά. «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Για την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί. Κάναμε πολύ καλή δουλειά, γι’ αυτό είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης», ήταν τα πρώτα λόγια του αρχηγού της ομάδας, ο οποίος όμως υποσχέθηκε και συνέχεια.
«Είναι σημαντικό ότι κατακτήσαμε το τρόπαιο. Από εδώ και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχει υποχρεώσεις. Έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου και το Πρωτάθλημα. Θέλουμε δυο μέρες για να επανέλθουμε. Ένα μερίδιο για την κατάκτηση του τροπαίου ανήκει και στον κόσμο, αλλά ελπίζουμε να έχουμε χαρίσει χαμόγελα και να έχουμε κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες», εξήγησε.
Όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο ένιωσε έναν μικρό φόβο στο τελευταίο λεπτό του τελικού όταν η Μακάμπι πλησίασε αρκετά στο σκορ, η απάντηση του ήταν η εξής: «Όταν παίζεις σε έναν τελικό είναι λογικό να είσαι νευρικός. Πιστεύω πως κάναμε καλή εμφάνιση. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο που είχαμε από την αρχή. Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε κάποια ριμπάουντ, φοβηθήκαμε λίγο, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα, με πολύ καλούς σουτέρ και ένα μεγάλο κορμί σαν τον Σχορτσανίτη μέσα στη ρακέτα. Όμως τα καταφέραμε».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.