Η στέψη του άρχοντα

Το... σήκωσαν και δεν «παλάβωσαν» τελικά, παρότι ο κόσμος φώναζε λίγο πριν «οταν το Κύπελλο σηκώσω, μπορεί να παλαβώσω».

Το… σήκωσαν και δεν «παλάβωσαν» τελικά, παρότι ο κόσμος φώναζε λίγο πριν «οταν το Κύπελλο σηκώσω, μπορεί να παλαβώσω». Ο αρχηγός Δημήτρης Διαμαντίδης ανέβηκε για τρίτη φορά (μετά το 2007 και το 2009) στο υψηλότερο σκαλοπάτι της Ευρώπης και πήρε πρώτος στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο, αλλά δεν ήθελε να το σηκώσει μόνος του. έτσι, φώναξε για… βοήθεια τους άλλους δύο της «παλιοσειράς» του Παναθηναϊκού, Μπατίστ και Τσαρτσαρή και μαζί ύψωσαν την «κούπα» στον ουρανό του «Παλάου Σαν Ζόρντι» και «τρέλαναν» τους οπαδούς της ομάδας που τους αποθέωναν από τις κερκίδες.
Το τρόπαιο πέρασε από όλα τα χέρια και από αυτά του Θανάση Γιαννακόπουλου, αλλά όταν έφτασε σε αυτά του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έγινε πάλι… χαμός. Ο «βασιλιάς» Ζοτς έστεψε τον Παναθηναϊκό για ακόμη μια φορά, του χάρισε το έκτο ευρωπαϊκό του με το οποίο ξεοέρασε τη Μακάμπι και ισοφάρισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πλέον υπολείπεται μόλις δύο της Ρεάλ Μαδρίτης. Μαζί με αυτό έβαλε και το έκτο αστέρι στη φανέλα του και οι παίκτες του μόλις πήγαν στα αποδυτήρια έβαλαν τα καινούργια μπλουζάκια τους (με το έκτο αστέρι) και άρχισαν το δικό τους πανηγύρι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.