«Το μυαλό στην Σιένα»

Στον ημιτελικό με την Σιένα έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους οι "πράσινοι".

Στον ημιτελικό με την Σιένα έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως τόνισαν οι Μάικ Μπατίστ, Ίαν Βουγιούκας και Δημήτρης Ιτούδης, κατά την άφιξη της αποστολής στη Βαρκελώνη. Ο Αμερικανός παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε πως η ομάδα του είναι απολύτως έτοιμη για την συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ ο διεθνής Έλληνας σέντερ υπογράμμισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον ημιτελικό με την ιταλική ομάδα. Από την πλευρά του, ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως οι Νίκος και Διαμαντίδης θα είναι σε θέση να βοηθήσουν τους «πράσινους» στον αγώνα της Παρασκευής.

Αρχικά, ο Μπατίστ τόνισε κατά την άφιξη του «τριφυλλιού»: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση. Είναι τα ματς που κάθε ομάδα στην Ευρώπη περιμένει όλη τη σεζόν. Εμείς είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο ματς και γι’ αυτό είναι και το πιο δύσκολο. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Η Σιένα είναι σκληρός αντίπαλος παίζει πολύ δυνατά, με πολλή ενέργεια και πολύ δυνατή άμυνα. Εμείς θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και θα αντιμετωπίσουμε την πρόκληση».

Από την πλευρά του, ο Ίαν Βουγιούκας υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ στο Final-4. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Σιένα, είναι ο ημιτελικός και το πιο σημαντικό βήμα για τον τελικό και θα είμαστε πανέτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι’ αυτό το παιχνίδι και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό».

Τέλος, ο Δημήτρης Ιτούδης υπογράμμισε για την ετοιμότητα των δυο παικτών του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα έχει ακόμη δύο ημέρες μέχρι τον ημιτελικό και πιστεύω πως θα τις εκμεταλλευτούμε σωστά. Είναι αλήθεια πως είχαμε μια ατυχία με τον Ντρου και τον Διαμαντίδη, ωστόσο, πιστεύω πως αμφότεροι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα και να κάνουν το καλύτερο δυνατό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.