Εντός έδρας υποχρεώσεις…

Αφού πρώτα έλυσαν τις μεταξύ τους διαφορές την Κυριακή, Άρης και Πανελλήνιος αφοσιώνονται στο EuroCup.

Αφού πρώτα έλυσαν τις μεταξύ τους διαφορές την Κυριακή, Άρης και Πανελλήνιος αφοσιώνονται στο EuroCup. Αμφότεροι αγωνίζονται εντός έδρας την Τρίτη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των «16».

Ο Άρης αφού επέστρεψε στις νίκες στην Α1, επί του Πανελληνίου στο Αλεξάνδρειο, έχει στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στην Ευρώπη. Η ήττα από τη Λε Μαν στη Γαλλία την περασμένη εβδομάδα μπορεί ν’ αποδειχτεί ανώδυνη, αρκεί να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης απέναντι στη γερμανική Γκέτινγκεν αύριο στις 21:00. Κι αυτό γιατί και οι τέσσερις ομάδες του 10ου ομίλου είναι ισόβαθμες με 3 βαθμούς (1 νίκη-1 ήττα).

Πιο δύσκολη είναι πλέον η υπόθεση πρόκριση για τον Πανελλήνιο. Με δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στον 12ο όμιλο. Η νίκη επί της Μπενετόν Τρεβίζο αύριο στις 19:00 είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου στο κλειστό Χαλκιοπούλειο. Διαφορετικά θα ολοκληρώσει χωρίς να έχει δοκιμάσει τη γεύση της νίκης τον πρώτο γύρο της φάσης των «16», σ’ έναν όμιλο με ιδιαίτερα αξιόλογες ομάδες, όπως δηλαδή η ισπανική Καχασόλ, η Μπενετόν Τρεβίζο και η Άλμπα Βερολίνου. Αντίπαλο θα βρει ο Πανελλήνιος αύριο τον Ντέβιν Σμιθ, μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης πέρυσι, ως παίκτης του συλλόγου των «Ολυμπιονικών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.