Άλεξιτς: «Κρατάω το χαρακτήρα που δείξαμε…»

Στο ότι η ομάδα του επέστρεψε στη διεκδίκηση του ματς και δεν τα παράτησε, στάθηκε ο κόουτς της Ζολνόκι, Ντράγκαν Άλεξιτς.

Στο ότι η ομάδα του επέστρεψε στη διεκδίκηση του ματς και δεν τα παράτησε, στάθηκε ο κόουτς της Ζολνόκι, Ντράγκαν Άλεξιτς.

Αναλυτικά:

“Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε σε άμυνα και επίθεση. Ηταν πρόβλημα που ξεκινήσαμε άσχημα αλλά δείξαμε χαρακτήρα και επιστρέψαμε στο ματς μετά και αυτό το κρατάω εν όψει της συνέχειας. Στο τέλος ο ΠΑΟΚ είχε συγκέντρωση, έβαλε τις βολές του και εμείς ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο ματς. Ηταν σημαντικά τα λάθη μας, κάναμε πολλά επιθετικά φάουλ και αυτό χάλασε τον ρυθμό μας. Ισως πήγαμε πιο δυνατά σε κάποιες φάσεις. 

Πήραμε επιθετικά ριμπάουντ αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Είχαμε ένα ματς στο πρωτάθλημα με τρεις παρατάσεις. Συνήθως ο Βοιβόντα βρίσκει ρυθμό και σκοράρει καλά αλλά σήμερα δεν είχαμε φρεσκάδα. Η Ζενίτ και η Αβτοντορ είναι τα φαβορί και οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου θα παλέψουν για τις άλλες θέσεις. Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του παίζει με αυτοπεποίθηση”.

Ο Κιρίλ Νατιάζκο ανέφερε από πλευράς παικτών: “Ηταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο τυχερός. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά δεν το καταφέραμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.