Στην Ιταλία ο ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Ιταλία για τον αγώνα με την Μπενετόν Τρεβίζο (Τρίτη, 20:45).

Με περιορισμένες πιθανότητες να παραταχθεί πλήρης απέναντι στην αντίπαλο του, με τη διάθεση, ωστόσο, να παλέψει για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος, που θα του δώσει την πρόκριση στους «16» του EuroCup, ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Τρίτης στο «Παλαβέρντε» με την Μπενετόν Τρεβίζο ο ΠΑΟΚ (20:45, ώρα Ελλάδας). Η αποστολή έφτασε νωρίς το πρωί, χωρίς προβλήματα, σε ιταλικό έδαφος. Συμμετέχουν σε αυτήν οι τραυματίες Ρόμπερτ Ντόζιερ, Ντόνι ΜακΓκράθ, η χρησιμοποίησή τους, ωστόσο, στον αγώνα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

«Είναι το πιο δύσκολο ως τώρα ευρωπαϊκό παιχνίδι μας. Η Μπενετόν δεν έχει ουσιαστικά ενδιαφέρον, καθώς έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της. Πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε, εφόσον θέλουμε να είμαστε και εμείς στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εχουμε προβλήματα με τον Ντόζιερ και τον ΜακΓκράθ. Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να παίξουν, θα δούμε μέχρι την τελευταία στιγμή τι θα κάνουμε”, δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος, λίγο πριν καταλύσουν οι “ασπρόμαυροι” στο ξενοδοχείο που τους φιλοξενεί στο Τρεβίζο.

Κατέληξε ο τεχνικός του “Δικεφάλου” επισημαίνοντας: “Η Μπενετόν έχει την ψυχολογία, παίζει στην έδρα της. Πρέπει, από την πλευρά μας, να έχουμε ρυθμό και να παίξουμε αποτελεσματικά για 40′ λεπτά, για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη νίκη.»

Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο «Παλαβέρντε» είναι ορισμένη για σήμερα στις 20:00. Στο παιχνίδι, στη Θεσσαλονίκη, ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε από την Μπενετόν με σκορ 62-67.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.