Αναζητά νίκη ψυχολογίας ο ΠΑΟΚ

Η αρχή μπορεί να έγινε στο Eurocup κόντρα στη Ζολνόκι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το 0/3 στο πρωτάθλημα και θέλει κόντρα στη Μπεσικτάς (19:00) την Τετάρτη για την 3η αγωνιστική του θεσμού, να κάνει νέα αρχή.

Η αρχή μπορεί να έγινε στο Eurocup κόντρα στη Ζολνόκι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το 0/3 στο πρωτάθλημα και θέλει κόντρα στη Μπεσικτάς (19:00) την Τετάρτη για την 3η αγωνιστική του θεσμού, να κάνει νέα αρχή. 

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, θα έχει στη διάθεσή του τους Κώστα Βασιλειάδη, Ντάρκο Μπάλαμπαν και Απόλλωνα Τσόχλα, που παρότι κανείς από τους τρεις δεν είναι απόλυτα έτοιμος, δεν τίθεται θέμα απουσίας τους.

«Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Η Μπεσίκτας διαθέτει καλή ομάδα, γεμάτο ρόστερ, αλλά έχει και αδυναμίες που έχουμε εντοπίσει. Είναι επιθετική ομάδα, αλλά και λίγο αλλοπρόσαλλη, με βάσει τα αποτελέσματά της. Κέρδισε με 20 πόντους στην έδρα της Λιέτουβος Ρίτας, έχασε με 30 στην Τουρκία από την Άβτοντορ, παρόμοια εικόνα έχει και στο τούρκικο πρωτάθλημα. Αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη, δεν ξέρεις πως θα εμφανιστεί. Τη μια σουτάρουν καλά, την άλλη όχι τόσο. Θα εξαρτηθεί και από την άμυνά μας η παρουσία της. Αλλάξανε προπονητή, δεν ξέρουμε τι μπορούν να διαφοροποιήσουν σε δυο μέρες με άλλον άνθρωπο στον πάγκο», ανέφερε για τον αγώνα, μιλώντας στη σημερινή media day της ΚΑΕ, ο Τσόχλας. 

Πρόσθεσε ο πόιντ γκαρντ των «ασπρόμαυρων», λέγοντας: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να νικήσουμε αύριο. Χρειάζεται να παίξουμε σκληρά την άμυνα, να μη δώσουμε δικαιώματα στην αντίπαλό μας. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε για να ανέβει και η ψυχολογία μας». Τόνισε, ακόμη, πως: «Δεν έχει μεγάλο φαβορί ο όμιλός μας, στην καλή μέρα μπορούν όλες οι ομάδες να κερδίσουν οπουδήποτε και να χάσουν από οποιονδήποτε», ενώ απάντησε με ένα αφοπλιστικό «ναι», ερωτηθείς για τον αν ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες, με την απαιτούμενη εμπειρία, που να μπορούν να βοηθήσουν στα αποδυτήρια τους συμπαίκτες τους, ώστε να ξεπεράσει η ομάδα το όποιο ψυχολογικό ζήτημα αντιμετωπίζει από τις συνεχείς ήττες.

Σε πνεύμα ανάλογο με τον Τσόχλα τοποθετήθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου και ο Κώστας Κακαρούδης, επισημαίνοντας: «Η Μπεσίκτας είναι καλή ομάδα, έκανε ακριβές και καλές μεταγραφές. Εχει αλλαγή προπονητή, κοιτάμε, όμως, την ομάδα μας, το να παίξουμε το παιχνίδι μας. Πάμε αύριο για τη νίκη. Δεν έχουμε συγκεκριμένο πρόβλημα, δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε. Με τον καιρό θα βελτιωθούμε περισσότερο. Εχουμε αδυναμία τελευταία στο ριμπάουντ, κομμάτι που έχει να κάνει με την ομαδική δουλειά, θα το αντιμετωπίσουμε. Κάναμε ήττες τελευταία, δείξαμε, ωστόσο, καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια των αγώνων που χάσαμε. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι η νίκη και πάντα παίζουμε γι’ αυτή. Είμαστε εδώ για να δουλεύουμε και να βρίσκουμε λύσεις για την ομάδα». 

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε, ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ, εξήγησε πως «Κυνηγάμε δυνατά και τις τρεις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Κερδίσαμε το Ρέθυμνο και προκριθήκαμε στη συνέχεια του Κυπέλλου. Κάναμε κακή ήττα από την Κηφισιά στο πρωτάθλημα, στην Ευρώπη κερδίσαμε εντός έδρας στο πρώτο ματς, παίξαμε καλά στο δεύτερο στη Ρωσία, θέλουμε να κερδίσουμε αύριο». Σε προσωπικό επίπεδο, μετά το σοβαρό περυσινό τραυματισμό του, επισήμανε πως: «Είμαι καλά και δουλεύω για να βοηθώ την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.