Σάκοτα: «Είχαμε ανάγκη μια τέτοια νίκη»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα αφού στάθηκε στη σημασία της νίκης της ΑΕΚ επί της Νίζνι, αποθέωσε τον Μίλαν Μιλόσεβιτς και ξεκαθάρισε πως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν έχει προταθεί στην «Ένωση».

Ο Ντράγκαν Σάκοτα αφού στάθηκε στη σημασία της νίκης της ΑΕΚ επί της Νίζνι, αποθέωσε τον Μίλαν Μιλόσεβιτς και ξεκαθάρισε πως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν έχει προταθεί στην «Ένωση». 

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη τους νίκη. Η Νίζνι προερχόταν από σπουδαία εμφάνιση με την ΤΣΣΚΑ. Είχαμε ανάγκη μια τέτοια νίκη για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Αυτή η εμφάνιση ήταν κάτι που βλέπουμε πολλές φορές στην προπόνηση. Θέλαμε μια τέτοια νίκη για να πάρουμε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Κάναμε καλά πράγματα στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε καλές άμυνες πάρα τους 46 πόντους. Χρειαζόμαστε χρόνο για να προσαρμοστούμε απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Εμείς δεν απογοητευτήκαμε παρά τα δύσκολα τρίποντα που δεχθήκαμε. Είχαμε συνεχή βελτίωση στην άμυνα. Συνεχίζουμε με περισσότερες φιλοδοξίες και θέλουμε να παίζουμε καλύτερα σε κάθε παιχνίδι και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε». 

Για τον Μιλόσεβιτς τόνισε: «Ήταν λύση ανάγκης το να βάλουμε τον Μιλόσεβιτς στο πέντε. Είναι πολυτέλεια αμυντικά ο Μίλαν. Βοήθησε όμως και επιθετικά. Έπαιξε με δίκη του ευθύνη μετά τον τραυματισμό, υπήρχε ένα ρίσκο. Ελπίζω να μην έχουμε άλλες τέτοιες ανάγκες. Δεν καταλαβαίνει τίποτα».

Για τον Κρις Ουόρεν, είπε: «Είναι καλός παίκτης, έπεσε το βάρος πάνω του όταν έλειπαν όλοι. Τώρα αναπνέει καλύτερα. Πιο πολύ είναι σκόρερ και προσπάθησε να προσαρμοστεί στον ρόλο του πλέι μέικερ». 

Τέλος, ρωτήθηκε για την περίπτωση του Σχορτσανίτη και απάντησε: «Κανένας δεν μας πρότεινε ποτέ τον Σχορτσανίτη ούτε κάποιον άλλον Έλληνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.