Σάκοτα: «Έχουμε ελπίδες για τη νίκη»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα υποστήριξε ότι αν η ΑΕΚ ελέγξει τον ρυθμό στην αναμέτρηση με τη Νεπτούνας, τότε θα έχει πιθανότητες να φύγει από τη Λιθουανία με τη νίκη.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα υποστήριξε ότι αν η ΑΕΚ ελέγξει τον ρυθμό στην αναμέτρηση με τη Νεπτούνας, τότε θα έχει πιθανότητες να φύγει από τη Λιθουανία με τη νίκη. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της μπασκετικής Ένωσης, ο προπονητής της ομάδας έκανε λόγο για ένα σημαντικό ματς στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει σαν κι εμάς και αυτή να περάσει στην επόμενη φάση του Eurocup. Ξεκινάει η σειρά των αναμετρήσεων που έρχονται τα μεγάλα ταξίδια. Σε διάστημα 20 ημερών έχουμε ένα ταξίδι στη Λιθουανία και δύο στη Ρωσία. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ετοιμότητα αρκετών παικτών και έτσι μπορούμε να μοιράζουμε την ενέργεια μας.

Πιστεύω ότι γνωρίζουμε αρκετά καλά τον αντίπαλο μας. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι να μην παρασυρθούμε στον ρυθμό τους. Είναι πάρα πολύ γρήγοροι και εύστοχοι. Αν ελέγξουμε τον ρυθμό σίγουρα έχουμε ελπίδες για τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.