«Δεν θα άλλαζα τα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό»

Χαρούμενος που αγωνίζεται στη Λοκομοτίβ Κούμπαν δήλωσε ο Νικ Καλάθης, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν θα άλλαζε με τίποτα τα χρόνια που πέρασε στον Παναθηναϊκό.

Χαρούμενος που αγωνίζεται στη Λοκομοτίβ Κούμπαν δήλωσε ο Νικ Καλάθης, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν θα άλλαζε με τίποτα τα χρόνια που πέρασε στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής γκαρντ αναφέρθηκε στο ρόλο που έχει στη ρωσική ομάδα και τόνισε πως κρατάει επαφές με όλους τους πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό.

«Γνώριζα ότι ερχόμενος στην Λοκομοτίβ θα είχα μεγαλύτερο ρόλο από ότι στον Παναθηναϊκό που έπαιζα πίσω από τον Διαμαντίδη και ήμουν προετοιμασμένος για αυτό. Έτσι δεν δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω μεγαλύτερο ρόλο όμως δεν θα άλλαζα με τίποτα τα χρόνια που πέρασα στον Παναθηναϊκό. Για μένα είναι μία νέα αρχή. Είμαι σταθερός μέχρι τώρα στην απόδοσή μου και ελπίζω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα», είπε αρχικά ο 24χρονος γκαρντ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του στο «τριφύλλι» με τους οποίους διατηρεί ακόμα τις καλύτερες σχέσεις:

«Είμαι σε επικοινωνία με όλους τους πρώην συμπαίκτες μου στον Παναθηναϊκό. Όλοι πήραμε διαφορετικούς δρόμους. Ο Τέπιτς στην Καχασόλ, ο Καϊμακόγλου και ο Βουγιούκας στο Καζάν, ο Μάριτς είναι συμπαίκτης μου εδώ, ο Μπατίστ και ο Σάτο στην Φενερμπαχτσέ. Είναι λίγο τρέλα. Θα αντιμετωπίσω σύντομα τον Τέπιτς ενώ θα παίξω και εναντίον της Ούνιξ Καζάν επίσης. Είναι αστείο το πώς παρά το γεγονός ότι οι δρόμοι μας χωρίστηκαν κρατάμε επαφή. Ήμασταν πολύ δεμένη ομάδα».

Όσο για την αλλαγή στην καθημερινότητά του από την Ελλάδα στη Ρωσία: «Η πόλη εδώ δεν είναι Αθήνα, όμως υπάρχουν πράγματα για να κάνεις. Είναι απλά διαφορετική πόλη. Έχω σπουδαίους συμπαίκτες και αυτό είναι σημαντικό. Αυτό παίζει πάντα το ρόλο του. Το γήπεδο είναι πολύ καλό. Νομίζω χωράει 7.000 κόσμο. Οι φίλαθλοι είναι πιο ήρεμοι από ότι στην Αθήνα. Γενικώς είναι μια αλλιώτικη ατμόσφαιρα από ότι στον Παναθηναϊκό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.