«Να διαφυλάξουμε το αήττητο της έδρας μας»

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του Πανιωνίου για το Eurocup ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα καταφέρει να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης.

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του Πανιωνίου για το Eurocup ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα καταφέρει να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης. Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι η διαφύλαξη του εντός έδρας αήττητου θα είναι το «κλειδί» για τον Πανιώνιο  ενώ στη συνέχεια ανέλυσε τους αντιπάλους των «κυανέρυθρων».

«Η κλήρωση είναι δύσκολη από το γεγονός και μόνο ότι είμαστε στο ίδιο γκρουπ με την πιο ισχυρή ομάδα της διοργάνωσης, τη ρωσική Ούνιξ Καζάν. Αυτό πάντως που μας προβληματίζει περισσότερο είναι οι αποστάσεις καθώς και τα τρία ταξίδια είναι ιδιαίτερα κοπιαστικά για μία ομάδα σαν τη δική μας που δεν έχει την εμπειρία της συγκεκριμένης διοργάνωσης όπως οι αντίπαλοί μας. Πιστεύω πάντως ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του ομίλου και πρωταρχικός μας στόχος θα είναι να διαφυλάξουμε το αήττητο στην έδρα μας. Είμαστε αισιόδοξοι και με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να προκριθούμε στους “16”», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και συμπλήρωσε:

«Η Ούνιξ είναι μία παντοδύναμη ομάδα η οποία φτιάχτηκε το καλοκαίρι για να παίξει στην Ευρωλίγκα. Ομάδα με έμπειρους παίκτες και γεμάτο ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι καλό στην έδρα μας. Η Οστάνδη είναι μία παραδοσιακή δύναμη στο Βέλγιο που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα από τη Σαρλερουά και αυτό λέει πολλά. Έχει πολλές εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι γεμάτη ομάδα με πολλούς Αμερικανούς. Όσο για τη Ζιελόνα Γκόρα είναι η ανερχόμενη δύναμη του πολωνικού μπάσκετ. Την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα και τη νικήσαμε στην Πολωνία αλλά ήταν απλά ένα φιλικό προετοιμασίας. Διαθέτει δύο εξαιρετικούς αμερικανούς, τους Χόσλεϊ και Χοτζ και θα είναι πολύ δυνατή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.