Σαπέρα: «Εντυπωσιακός ο Άρης»

Ο Χρίστου Σαπέρα υπογράμμισε πως ο Άρης είναι εντυπωσιακός μέχρι στιγμής στο εφετινό Eurocup και συμπλήρωσε πως η αποστολή της Στεάουα στο «Αλεξάνδρειο» θα είναι δύσκολη.

Ο Χρίστου Σαπέρα υπογράμμισε πως ο Άρης είναι εντυπωσιακός μέχρι στιγμής στο εφετινό Eurocup και συμπλήρωσε πως η αποστολή της Στεάουα στο «Αλεξάνδρειο» θα είναι δύσκολη. 

Αρχικά, ο Σαπέρα υπογράμμισε: «Ο Άρης είναι εντυπωσιακός στα πρώτα του παιχνίδια με πολύ καλή χημεία και ενέργεια στο παρκέ. Θα πρέπει να κάνουμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι για να νικήσουμε. Ο κόσμος τους παίζει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία τους και γι’ αυτό θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Στόχος μας είναι να ελέγξουμε το ρυθμό και να παίξουμε ομαδικά και στις δύο πλευρές του παρκέ».

Από την πλευρά του ο Λεβέντε Σιγιάρτο τόνισε: «Ο Άρης είναι σπουδαία ομάδα, μέσα κι έξω από το γήπεδο, έχουν αποδείξει πως είναι μια υπολογίσιμη δύναμη και το κοινό τους είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Εμείς είμαστε μια ομάδα διψασμένη για επιτυχίες και θέλουμε να δείξουμε τη δύναμη του ομαδικού παιχνιδιού, που είναι και το πλεονέκτημά μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και ανυπομονούμε να τον αντιμετωπίσουμε μπροστά στους φανατικούς φιλάθλους του σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.