Πρίφτης: «Μία νίκη ακόμα»

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα αναζητά ο Άρης προκειμένου να μπει σε τροχιά πρόκρισης, όπως τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη νίκη κόντρα στην Τράμπζονσπορ.

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα αναζητά ο Άρης προκειμένου να μπει σε τροχιά πρόκρισης, όπως τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη νίκη κόντρα στην Τράμπζονσπορ.

«Αντιδράσαμε σωστά, είχαμε ψυχικά μεγάλα αποθέματα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να κερδίσουμε. Απέναντί μας είχαμε μια καλή ομάδα, προσεγγίσαμε καλά αμυντικά το ματς. Συνεχίζουμε. Είναι σημαντικό ότι πήραμε τη διαφορά από την Τραμπζονσπόρ. Σκεφτόμαστε, πλέον, τον αγώνα πρωταθλήματος με την Καβάλα. Ο όμιλος μας στο Eurocup είναι ανακατεμένος, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Είναι παρακινδυνευμένο να κάνουμε πρόβλεψη για τη συνέχεια. Χρειαζόμαστε ακόμη ένα αποτέλεσμα για να πούμε ότι είμαστε κοντά στην πρόκριση για την επόμενη φάση. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Εχουμε μια καλή συγκομιδή και έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη» ανέφερε αρχικά ο κόουτς των κιτρίνων, σχολιάζοντας στη συνέχεια σχετικά με τον Θόδωρο Ζάρα: 

«Ηταν πολύ σημαντική η βοήθεια που πρόσφερε, βοήθησε πολύ και ο Τσούπκοβιτς. Ο Γουότερς και ο ΜακΝίλ έδωσαν, επιπλέον, πολλές ασίστ μαζί. Η συνεισφορά όλων των παικτών ήταν πολύ σημαντική. Ο Θόδωρος ήταν παραγωγικός, λειτούργησε σαν σκόρερ. Εφτασε σε αυτόν η μπάλα με πάσες από τον Γουότερς και τον ΜακΝίλ».

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς, ανέφερε από την πλευράς της Τράμπζονσπορ:

«Ο Αρης έπαιξε πολύ σκληρά, ήταν πολύ συγκεντρωμένος. Δείτε τα λάθη. Έχουμε και οι δύο ομάδες από 17 λάθη, αλλά αυτοί εκμεταλλεύτηκαν τα δικά μας λάθη, εμείς δεν το κάναμε. Είχαμε άσχημα ποσοστά στα δίποντα και τα τρίποντα και με τέτοια ποσοστά δεν μπορείς να κερδίσεις. Έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα, τους δίναμε συνέχεια δεύτερες ευκαιρίες, έπαιξαν πιο σκληρά και κέρδισαν». 

Για την απόδοση του Θόδωρου Ζάρα, που τον είχε παίκτη στον ΚΑΟΔ: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για τον Ζάρα, είχα πει στους παίκτες μου ότι είναι ίσως ο καλύτερος σουτέρ του Άρη, είναι ταλαντούχος παίκτης. Μπορεί να μην είχε παίξει μέχρι σήμερα σύμφωνα με το ταλέντο του. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν και την εμφάνισή του, αλλά δεν περίμενα να παίξει τόσο καλά σήμερα απέναντί μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.