Πικρή ήττα ο Προμηθέας (video)

Ο Προμηθέας γνώρισε την ήττα για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου στην έδρα του από την Βενέτσια με 70-68 για το Τop 16 του Eurocup. 

Η ομάδα της Πάτρας πάλεψε για τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αν και βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 16 πόντους διαφορά στο 27΄.
 
Από την αρχή του αγώνα οι Ιταλοί είχαν σταθερό προβάδισμα που κυμάνθηκε από δύο ως έξι πόντους στην πρώτη περίοδο, έχοντας σε θαυμάσια μέρα τους Τσάπελ και Ντέι. 

Στα μέσα της β΄ περιόδου η Βενέτσια έφτασε να προηγείται με διψήφια διαφορά. Στο 18’ έφτασαν στο +14, ωστόσο οι παίκτες του Γιατρά κατάφεραν έστω και δύσκολα να μαζέψουν την διαφορά ώσπου το ημίχρονο έκλεισε στο +11 πάντα υπέρ των φιλοξενούμενων (35-44).

Στη συνέχεια η διαφορά έφτασε στο +16 για την Βενέτσια, ωστόσο η αντίδραση του Προμηθέα με ένα σερί 8-0 ήταν αρκετή για να πέσει στα μισά (50-58 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο δεκάλεπτο).

Με τον Λίποβι να θυμάται τον καλό του εαυτό, οι Πατρινοί επέκτειναν το σερί τους σε 16-0, ισοφάρισαν σε 58-58, αλλά οι αντίπαλοι τους ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.  

Ο Μπαμπ αστόχησε στο τρίποντο που επιχείρησε για τη νίκη και ο Προμηθέας γνώρισε την 2η ήττα του στον 6ο όμιλο του Top16 του Eurocup.

Κορυφαίος για την ομάδα του Γιατρά, οι Έλις με 21 πόντους και Λίποβι. Ο Ουάτ με 17 πόντους και Τονούτ με 15, ξεχώρισαν για την Βενέτσια.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.