Γκραν Κανάρια-Άνκαρα 83-73: «Εκδίκηση» στο «deja vu» του περσινού τελικού

Έκτη νίκη της τουρκικής ομάδας στην έκπληξη της 15ης αγωνιστικής, στην δεύτερη θέση η Γκράν Κανάρια με 4 ήττες και δεύτερη εντός έδρας.

Η Άνκαρα πέτυχε την έκπληξη στην 15η αγωνιστική του Eurocup, νικώντας την Γκράν Κανάρια (83-73) στο Λας Πάλμας και πήρε “εκδίκηση» για την ήττα που είχε γνωρίσει στον τελικό της περσινής διοργάνωσης, χάνοντας τον τίτλο, καθώς και για την ήττα του πρώτου γύρου, στην Άγκυρα.

Η Τούρκ Τέλεκο, παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στον επόμενο γύρο, με την 6η νίκη, ισοβαθμώντας με την Μπούντουσνοστ και έχοντας μία νίκη λιγότερο από τον Άρη. Η Κανάρια έμεινε στην 2η θέση (11-4), μετά την νίκη της πρωτοπόρου Μπούργκ κόντρα στην Λιετκαμπέλις.

Η τουρκική ομάδα είχε εξαιρετικό πσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε διαφορά ασφαλείας άνω των 10 πόντων στην 4η περίοδο, αυξάνοντας το προβάδισμα της μέχρι και τους 16. Μπορεί να υπέπεσε σε 21 λάθη και και να έχει 10 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Κανάρια την…μιμήθηκε και έφτασε να έχει τα ισάριθμα, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ανεπιτχώς να “απαντήσουν” με τρίποντα, στην ευστοχία των φιλοξενουμένων, έξω από τα 6.75μ.

Δεκάλεπτα: 19-14, 39-36, 49-59, 73-83

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.