Τουρκ Τέλεκομ-Μπουντούτσνοστ 79-77: Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά «επιβίωσε» (highlights)

Η Τουρκ Τέλεκομ έκανε ντέρμπι στο τελευταίο δεκάλεπτο ένα ματς που ήλεγχε αλλά δεν το πλήρωσε στο φινάλε. Πρώτη νίκη στο φετινό Eurocup για τους φιναλίστ της περσινής σεζόν με τον Στίβεν Ίνοκ να έχει 14 πόντους, 12 ριμπάουντ και τον Τζέιλεν Άνταμς να σκοράρει 18 πόντους.

Η Μπουντούτσνοστ επέστρεψε από το -14 στο τελευταίο δεκάλεπτο (74-60), αλλά στην τελευταία επίθεση δεν κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση με τον Μακίνλι Ράιτ να αστοχεί σε φλότερ ισοφάρισης. Το παιχνίδι το ήλεγχε από την αρχή η Τουρκ Τέλεκομ, αλλά ουδέποτε κατάφερε να το τελειώσει και ας είχε ευκαιρίες να το κάνει. Στο φινάλε παραλίγο να το «πληρώσει» με την παράταση να είναι κοντά αλλά κατάφερε δια πυρός και σιδήρου να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο φετινό Eurocup.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Τζέιλεν Άνταμς (18 π.), με τον πρώην παίκτη της Μπασκόνια, Στίβεν Ίνοκ να δεσπόζει κάτω από τις δύο ρακέτες και να τελειώνει το ματς με double-double (14 π., 12 ριμπ.). Ο Τζέιμς Πάλμερ Τζούνιορ πρόσθεσε 16 πόντους και ο Ταϊρόν Γουάλας άλλους 14 (6 ασίστ, 7 λάθη), με τους τέσσερις αυτούς παίκτες να έχουν μαζί 62 από τους 79 πόντους της ομάδας του Νέναντ Τσάνακ.

Για τους Μαυροβούνιους, που πάλεψαν αλλά δεν έκαναν το 2/2 στο Eurocup, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μπράντον Πολ σταμάτησε στους 19 πόντους με 5/10 τρίποντα και ο Μακίνλι Ράιτ είχε 14 πόντους. Το χαμένο όμως τελευταίο σουτ θα τον «στοιχειώνει»….

Τα δεκάλεπτα: 25-20, 50-38, 69-58, 79-77

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.