Μονακό-Ούνικς 89-87: 1-0 οι Μονεγάσκοι, μοιραίος ο Θίοντορ (hls)

Η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη άγγιξε τη νίκη στο Λουί Ντε, αλλά η Μονακό εκμεταλλεύτηκε τις κακές επιλογές του Θίοντορ στα τελευταία δευτερόλεπτα για να φτάσει στη νίκη με 89-87 και να πάρει το προβάδισμα στη σειρά των τελικών του Eurocup.

Η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη άγγιξε τη νίκη στο Λουί Ντε, αλλά η Μονακό εκμεταλλεύτηκε τις κακές επιλογές του Θίοντορ στα τελευταία δευτερόλεπτα για να φτάσει στη νίκη με 89-87 και να πάρει το προβάδισμα στη σειρά των τελικών του Eurocup .

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εμφατικά και προηγήθηκαν με 11 πόντους διαφορά, 13-2. Γρήγορα οι Ρώσοι “μάζεψαν” το ματς και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 42-44.

Στην τρίτη περίοδο η Ούνικς πάτησε γκάζι και με τον Χόλαντ να ηγείται έφτασε στο +9, 50-59. Η χαλάρωση όμως επέτρεψε στην Μονακό να τρέξει σερί 11-0 και να επιστρέψει στο προβάδισμα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο “έπεφταν” κορμιά. Ο Τζόρνταν Θίοντορ που ήταν ο κορυφαίος μέχρι τα τελευταία 15 δευτερόλεπτα, έγινε μοιραίος. Αρχικά έκανε λάθος στην επίθεση της Ούνικς κι ενώ βρισκόταν 1 πόντο πίσω στα 11 δευτερόλεπτα και μετά πήρε την επίθεση για την ισοφάριση στα 6 δεύτερα, τρακάροντας πάνω στον Λεσόρ.

Η σειρά πλέον μεταφέρεται στο Καζάν, με τον τροπαιούχο να αναδεικνύεται στις 2 νίκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.