Λύμουρα: «Ο Ολυμπιακός μας υποτίμησε, εμείς δείξαμε τι σημαίνει μαχητική ψυχή»

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Λολίτα Λύμουρα στάθηκε στις δηλώσεις της μετά το 2-2 στους τελικούς της Α1 Γυναικών στο πόσο καλά προετοίμασε την ομάδα το τεχνικό τιμ αλλά και στο πως συσπειρώθηκαν οι αθλήτριες μετά την φυγή της Κάιζερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Λολίτα Λύμουρα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στον δεύτερο τελικό:

«Μας υποτίμησε ο Ολυμπιακός. Εμείς δείξαμε τι σημαίνει μαχητική ψυχή. Και οι 12 κοπέλες που φοράμε την φανέλα του Παναθηναϊκού το αξίζουμε και η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας».

Για το επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ αλλά και για την άριστη προετοιμασία του τεχνικού τιμ:

«Το σίγουρο είναι ότι και οι 12 κοπέλες αλλά και το τεχνικό σταφ θα δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Όταν κερδίζουμε, κερδίζουμε όλες μαζί, όταν χάνουμε, φταίει ο προπονητής. Αυτό δεν είναι σωστό για αυτό και εγώ θέλω να δώσω τα εύσημα στην κόουτς Καπογιάννη αλλά και στο σταφ, στον Ζιάγκα και τον Τσεμπέρη που πραγματικά έκαναν μεγάλη δουλειά και εμείς απλώς ακολουθήσαμε την τακτική.»

Για την «μεταμόρφωση» της ομάδας μέσα σε δύο εβδομάδες:

«Η αλήθεια είναι ότι η φυγή της Κάιζερ μας συσπείρωσε σαν ομάδα. Είχαμε απογοητευτεί από τους εαυτούς μας πάνω από όλα λόγω της εικόνας που παρουσιάσαμε στο Κύπελλο. Δεν αξίζει και στην ομάδα αλλά και στους ανθρώπους που μας τα παρέχουν όλα εδώ μέσα τέτοια εμφάνιση. Πεισμώσαμε, παίξαμε η μία για την άλλη και δείξαμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!