Εξασφάλισε 302 εισιτήρια η ΑΕΚ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι εξασφάλισε 302 εισιτήρια για τη ρεβάνς με το Στρασβούργο.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι εξασφάλισε 302 εισιτήρια για τη ρεβάνς με το Στρασβούργο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ, 

η «Βασίλισσα» θα «γιορτάσει» το «Χρυσό Ιωβηλαίο» από την κατάκτηση του «Καλλιμαρμάρειου» Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης, στο Στρασβούργο, την Τετάρτη 4 Απριλίου και ώρα 20:30 (ώρα Γαλλίας). 

Η «Βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο προημιτελικό του BCL τη Στρασμπούρ και θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, ο οποίος και θα της δώσει την αναγκαία ώθηση για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης. 

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι θα έχει στη διάθεση των οπαδών της 302 εισιτήρια, τα οποία διασφαλίστηκαν (την 19/03) από τη Στρασμπούρ, με τιμές δύο κατηγοριών (14 ευρώ για τις απλές θέσεις, και 132 ευρώ για θέσεις VIP με πρόσβαση στο Vip Lounge του Rhenus Sport της αλσατικής μεγαλούπολης). 

Όποιος επιθυμεί να παραλάβει εισιτήριο, είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό, καλείται να επικοινωνήσει με το Γραφείο Οperation της ΑΕΚ B.C., στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (τηλ. 210-6896793), καθημερινά από 10:30 – 18:00, ή διαδικτυακά στη διεύθυνση tickets@aekbc.gr. 

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.