Η Ναντέρ πέρασε από τη Βενετία (video)

Με σούπερ Γιουσκεβίτσιους και Γκαμπλ που σημέιωσαν 59 από τους 99 πόντους η Ναντέρ πέρασε από τη Βενέτσια με 99-87 υποχρεώνοντας τους Ιταλούς στην δεύτερη διαδοχική τους ήττα μέσα στην έδρα τους.

Με σούπερ Γιουσκεβίτσιους και Γκαμπλ που σημέιωσαν 59 από τους 99 πόντους η Ναντέρ πέρασε από τη Βενέτσια με 99-87 υποχρεώνοντας τους Ιταλούς στην δεύτερη διαδοχική τους ήττα μέσα στην έδρα τους.

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τη Ναντέρ που είχε σε καταπληκτικό βράδυ τον Τζούλιαν Γκαμπλ που έκανε θραύση και στα δύο καλάθια με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Η Γαλλική ομάδα με επί μέρους σκορ 19-31 αιφνιδίασε τους Ιταλούς που άργησαν να βρούνε ρυθμό. Η Βενέτσια πήρε πόντους από παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο με τον Στέφανο Τονούτ και τον Μπρούνο Τσερέλα να ρίχνουν την διαφορά με τα μακρινά τους σουτ.

Η δεύτερη περίοδος ανήκει στους γηπεδούχους που με επί μέρους σκορ 28-14 κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο μπροστά με 2, 47-45.Η Βενέτσια έπαιξε καλή άμυνα πάνω στον Γκαμπλ, ανέβηκε και ο Χάινς, πήρε προσπάθειες και ο Ουάσινγκτον για να κλείσει το ημίχρονο με θετικό πρόσημο για τη Βενέτσια.(47-45).

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε ο Γκάσπερ Βίντμαρ και μαζι του ανέβηκε όλη η Βένέτσια. Ο Σλοβένος πήρε φόρα και μαζί του η Ιταλική ομάδα κατάφερε να χτίσει μια διαφορά 10 πόντων αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς στην συνέχεια δεν ήταν αρκετή.Η τρίτη περίοδος ήταν ισοροπημένη και έκλεισε με επί μέρους σκορ 22-21 για τη Βενέτσια.

Στην τελευταία περίοδο μίλησε ο Άντας Γιουσκεβίτσιους. Ο Λιθουανός πήρε τη Ναντέρ στις πλάτες του και με ηγετική εμφάνιση οδήγησε τους Γάλλους σε δεύτερη διαδοχική νίκη υποχρεώνοντας την Βενέτσια σε δεύτερη ήττα στη σειρά μέσα στην έδρα της. Επί μέρους σκορ 18-31 για τους Γάλλους που πήραν το δεύτερο φετινό τους διπλό μετά τη Βόννη.

Ο Γιουσκεβίτσιους τελείωσε τον αγώνα με 31 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Ο Τζούλιαν Γκαμπλ πέτυχε 28 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ.

Για τους ηττημένους πρώτος σκόρερ ήταν ο Βίντμαρ με 17 πόντους, 12 πρόσθεσε ο Χάινς και άλλους τόσους ο Τονούτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.