ΑΕΚ: Για το 2/2 κόντρα σε Στρασμπούρ και απουσίες

Η ΑΕΚ των πολλών απουσιών φιλοξενεί τη Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ (19:30) με στόχο τη δεύτερη νίκη της στους "16" του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ των πολλών απουσιών φιλοξενεί τη Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ (19:30) με στόχο τη δεύτερη νίκη της στους “16” του Basketball Champions League.

Μετά τη νίκη επί της Τουρκ Τέλεκομ στην πρεμιέρα της φάσης των “16”, αλλά και εκείνη επί του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, η “Ένωση” φιλοδοξεί να πετύχει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια για πρόκριση στην 8άδα του BCL.

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν και είναι αρκετά για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γιόνας Ματσιούλις, Νίκου Ζήση, Νίκου Γκίκα, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Γιανίκ Μορέιρα και Μάρκους Σλότερ.

“Υποδεχόμαστε τη Στρασμπούρ, μια κλασική γαλλική ομάδα, με πολύ μεγάλη έφεση στο επιθετικό τρανζίσιον. Αυτό είναι και το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε για να πάρουμε τη νίκη. Επίσης, ο έλεγχος των επιθετικών ριμπάουντ είναι κάτι, που πρέπει να δώσουμε έμφαση.

Από την άλλη, θα πρέπει να διαχειριστούμε τις απουσίες, που έχουμε και στη συνέχεια να οργανώσουμε καλά τις δικές μας επιθέσεις. Να μην κάνουμε εύκολα λάθη και δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να τρέξει στο γήπεδο. Στόχος είναι να βρούμε μέσα από την καλή μας κυκλοφορία τις καλύτερες επιλογές για την επίθεσή μας”, σχολίασε για το παιχνίδι ο Έλληνας προπονητής. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.