BCL: Έτοιμη για το πρώτο βήμα προς τον τίτλο

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Νίμπουρκ στον τρίτο προημιτελικό του Final 8 του Basketball Champions League και θέλει να κάνει το πρώτο από τα τρία βήματα, προς την κατάκτηση του τίτλου (18:30).

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Νίμπουρκ στον τρίτο προημιτελικό του Final 8 του Basketball Champions League και θέλει να κάνει το πρώτο από τα τρία βήματα, προς την κατάκτηση του τίτλου (18:30). Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να αφήσουν πίσω τους τις εμφανίσεις στο πρόσφατο ελληνικό Super Cup και να παρουσιαστούν έτοιμοι, ώστε να διεκδικήσουν τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας τους. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει στη διάθεσή του τον Μάρκους Σλότερ, ο οποίος είναι “ετοιμοπόλεμος”. 

Από την άλλη πλευρά, ο Ορέν Αμιέλ αναμένεται να στηρίξει το παιχνίδι της τσεχικής ομάδας στον Τζέρικ Χάρντινγκ, καθώς επίσης στους Ομάρ Προύιτ και Στίβεν Ζίμερμαν. Αυτή θα είναι η πέμπτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων, με την Ένωση να μετράει τρεις νίκες. Η μοναδική ήττα της ΑΕΚ ήταν το 2018 στο ΟΑΚΑ με 98-88, για τους “16” της διοργάνωσης.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Έντι Βιατόρ (Γαλλία), Γιοά Ροσό (Γαλλία) και Μάρτινς Κοζλόφσκις (Λετονία). Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της Παρασκευής, τον νικητή του “ισπανικού εμφυλίου”, ανάμεσα στη Σαραγόσα και την Τενερίφη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.