Πρίφτης: «Να συνεχιστεί η βελτίωση»

Για τη Δανία «πέταξε» τη Δευτέρα ο Άρης, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει για την 9η αγωνιστική του Champions League τη Μπάκεν Μπέαρς, στοχεύοντας στην έκτη νίκη του στον όμιλο.

Για τη Δανία «πέταξε» τη Δευτέρα ο Άρης, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει για την 9η αγωνιστική του Champions League τη Μπάκεν Μπέαρς, στοχεύοντας στην έκτη νίκη του στον όμιλο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γιάνκοβιτς, Καββαδά και Μπάκνερ, σχολίασε στην ιστοσελίδα του συλλόγου:
 
«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι Μπάκεν Μπίερς είναι μία επικίνδυνη ομάδα, ανεξάρτητα από τη μέχρι τώρα συγκομιδή της στο Champions League (σ.σ. 1 νίκη, 7 ήττες). Είναι μία ομάδα πολύ επιθετική στο transition, η οποία σουτάρει χωρίς δισταγμό και αρέσκεται στο γρήγορο τέμπο.

Πρέπει να προσέξουμε το γρήγορο παιχνίδι των Δανών, ειδικά στα πρώτα 8-10 δευτερόλεπτα των επιθέσεών τους, στις φάσεις ένας εναντίον ενός. Παρά τις απουσίες μας, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στα ριμπάουντ. Η βελτίωση που δείχνουμε στο επιθετικό κομμάτι, απόρροια της ευστοχίας στο μακρινό σουτ και της βελτίωσης στον συντελεστή ασίστ – λαθών, πρέπει να συνεχιστεί και στη Δανία, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
 
Σε ανάλογο πνεύμα με τον προπονητή του τοποθετήθηκε και ο Θόδωρος Ζάρας, επισημαίνοντας: «Δεν έχουμε το περιθώριο να χάσουμε και άλλο έδαφος στο Champions League και οι εκτός έδρας νίκες έχουν πάντα τη δική τους σημασία. Ο αντίπαλός μας μπορεί να βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, όμως μπορεί να κάνει τη ζημιά αν δεν προσεχθεί. Οι Δανοί έχουν ένα γρήγορο στιλ, τρέχουν και σουτάρουν πολύ και στη μέρα τους είναι επικίνδυνοι».

Κατέληξε ο Ελληνας γκαρντ, τονίζοντας: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να μην αφήσουμε στους αντιπάλους να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Η βάση μας θα είναι και πάλι η άμυνα. Στα τελευταία ματς είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, με καλύτερες συνεργασίες και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, τόσο στο αυριανό παιχνίδι, όσο και σε αυτά που ακολουθούν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.