Κρύο και χιονόνερο συνάντησε στο Ουσάκ ο ΠΑΟΚ

Χαμηλές θερμοκρασίες και ψιλό χιονόνερο συνάντησε φτάνοντας στην Τουρκία, για την αναμέτρηση, για την 9η αγωνιστική του Champions League, απέναντι στην Ουσάκ, ο ΠΑΟΚ (19.00).

Χαμηλές θερμοκρασίες και ψιλό χιονόνερο συνάντησε φτάνοντας στην Τουρκία, για την αναμέτρηση, για την 9η αγωνιστική του Champions League, απέναντι στην Ουσάκ, ο ΠΑΟΚ (19.00).

Παιχνίδι στο οποίο ο «δικέφαλος» προσδοκά να κατακτήσει την τρίτη, στη σειρά, νίκη του (σ.σ. μετά τα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Ρόσα Ράντομ, Βέντσπιλς). Ο Σούλης Μαρκόπουλος πέραν του τραυματία, από την αρχή της σεζόν, Βαγγέλη Μαργαρίτη, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
 
«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο και ταυτόχρονα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι για την Ουσάκ αυτός ο αγώνας είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες της για να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά και για μας είναι ένα κομβικό ματς για την πρόκριση. 

Μία τέτοια εκτός έδρας νίκη, σε μία τόσο δύσκολη έδρα, μπορεί να δημιουργήσει πολύ ισχυρές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Σε κάθε περίπτωση, όπως όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης και ιδιαίτερα οι εκτός έδρας αγώνες, είναι παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε», σχολίασε για τη μάχη με τους Τούρκους, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Πρόσθεσε ο άμεσος συνεργάτης στον πάγκο του Σούλη Μαρκόπουλου, επισημαίνοντας: 

«Η Ουσάκ είναι ομάδα που τρέχει στο γήπεδο και αυτό είναι κάτι που προσπαθούν να κάνουν πολύ όταν παίζουν στην έδρα τους. Θα προσπαθήσουν να παίξουν up-tempo παιχνίδι, οπότε ο έλεγχος του ρυθμού μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Είναι σημαντικό, επίσης, το γεγονός ότι θα δούμε μία διαφορετική ομάδα, σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με την εικόνα που παρουσίασαν στα περισσότερα από τα μέχρι τώρα παιχνίδια της διοργάνωσης. Οι αποχωρήσεις παικτών, ειδικά του Λάιονς και οι πολύ σημαντικές προσθήκες των Ογκουστ, Χάρισον, αλλά και του Χέιζελ που δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδό μας, δημιουργούν μία εικόνα που μπορεί να είναι διαφορετική από αυτήν που μας είχε συνηθίσει ως τώρα η Ουσάκ. Κάναμε την προετοιμασία μας, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα σε ότι διαφορετικό παρουσιάσουν».
 
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα, είχε καθοριστική παρουσία στην προτελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στην Τουρκία, στο σπουδαίο “διπλό” της ομάδας στη Σμύρνη επί της Πινάρ Καρσίγιακα (σ.σ. σεζόν 2014-2015). Στη σχετική υπενθύμιση, τόνισε: «Πάντα τα παιχνίδια στην Τουρκία έχουν την επιπρόσθετη δυσκολία της σκληρής ατμόσφαιρας που μπορεί να συναντήσει μία ομάδα στην έδρα της αντιπάλου της. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για αυτό, να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε ό,τι συμβαίνει μέσα στο παρκέ και να μην παρεκκλίνουμε από το πλάνο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.