Πρίφτης: «Συνεχίζουμε όπως είμαστε»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν και κατάφερε ουσιαστικά να αποκτήσει σημαντική διαφορά στο σκορ και να «καθαρίσει» το παιχνίδι, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση του Αρη επί των Μπάκεν Μπέαρς, στη Δανία, για την 9η αγωνιστική του Basketball Champions League, ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν και κατάφερε ουσιαστικά να αποκτήσει σημαντική διαφορά στο σκορ και να «καθαρίσει» το παιχνίδι, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση του Αρη επί των Μπάκεν Μπέαρς, στη Δανία, για την 9η αγωνιστική του Basketball Champions League, ο Δημήτρης Πρίφτης. 

Ξεκαθάρισε, επίσης, ο τεχνικός των «κίτρινων» πως, επί του παρόντος, δε θα γίνει κίνηση για την κάλυψη στο ρόστερ του κενού που έχει δημιουργηθεί από τον τραυματισμό του Ερικ Μπάκνερ.
 
«Ήταν σκληρό το παιχνίδι απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νίκη. Είχαμε καλό τέταρτο δεκάλεπτο, λειτουργήσαμε αποτελεσματικά στην άμυνα, πήραμε ριμπάουντ, στοιχεία που μας έδωσαν ευκαιρία να σκοράρουμε στον αιφνιδιασμό και να πάρουμε διαφορά», είπε αρχικά ο Πρίφτης. Πρόσθεσε αναφέροντας: «Κατακτήσαμε μια σπουδαία νίκη, κάθε εκτός έδρας επιτυχία έχει τη δική της σημασία. Είναι περιορισμένο το ρόστερ μας στα τελευταία παιχνίδια, αλλά παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι μας που είναι σε τρείς μέρες και πάλι εκτός έδρας (σ.σ. για την 11η αγωνιστική της Α1 με τον Απόλλωνα Πάτρας)».
 
Ερωτηθείς για την επιστροφή των τραυματιών Βασίλη Καββαδά, Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, αλλά και για το αν θα αποκτηθεί παίκτης για να καλύψει την απουσία του Ερικ Μπάκνερ, απάντησε: «Θα δούμε αν θα επιστρέψουν έχοντας εικόνα από την προπόνηση την Τετάρτη και την Πέμπτη. Αυτή τη φορά, είναι περισσότερες οι πιθανότητες να είναι κοντά μας, ειδικά ο Καββαδάς. Εχουμε ανάγκη να γεμίσει το ρόστερ, να έχουμε δύο επιπλέον λύσεις, ώστε να αποφορτιστούν και οι υπόλοιποι παίκτες. Σε πρώτη φάση, από εκεί και πέρα, θα συνεχίσουμε όπως είμαστε, χωρίς μεταγραφή. Εχουμε αρχίσει να βρίσκουμε ρυθμό. Ο Καββαδάς θα είναι προσθήκη. Είναι δύσκολο να βρούμε ροή, πάντα κάποιος απουσιάζει, κάποιος επιστρέφει…».
 
Ο Μάικλ Τζένκινς, εκ των κορυφαίων απόψε στο παρκέ για τον Αρη, με τη σειρά του, δήλωσε: «Παίξαμε δυνατά, ομαδικά και πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι μας».
 
Ο Στέφεν Βικ, τεχνικός των Μπάκεν Μπέαρς, επισήμανε: «Ο Άρης είναι σκληρή ομάδα, παίξαμε και στην έδρα του καλά. Ήμασταν στον πόντο ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο η… γλώσσα του σώματός μας έδειχνε ότι ήμασταν κουρασμένοι. Ο Άρης πέτυχε έξι τρίποντα στην τελευταία περίοδο, πίεσε στην άμυνα και εμείς κουραστήκαμε. Είναι δύσκολο για μας τώρα, νομίζω, όμως, ότι δείξαμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο».
 
«Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, αντέξαμε για ένα ημίχρονο», τόνισε ο πάουερ φόργουορντ των Δανών, Νικολάι Ιβερσεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.