Μαργαρίτης: «Να μην αφήσουμε τη Βιλερμπάν να τρέξει»

Συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και περιορισμός των λαθών είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βιλερμπάν, προκειμένου να φύγει νικητής από τη Γαλλία σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και περιορισμός των λαθών είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βιλερμπάν, προκειμένου να φύγει νικητής από τη Γαλλία σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη. 

Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στην ιστοσελίδα «athlenda.com» για το πρώτο του φετινό Ευρωπαϊκό ταξίδι, λόγω του τραυματισμού που τον κράτησε εκτός δράσης περίπου τρεις μήνες, σχολίασε τον τρόπο παιχνιδιού της Γαλλικής ομάδας και αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Θαντ Μακ.

«Έχω κάνει πολλά ταξίδια με την ομάδα, οπότε η όλη διαδικασία της μετακίνησης δεν θα έπρεπε να μου προκαλεί αίσθηση, ωστόσο είναι το πρώτο μου ταξίδι για φέτος στην Ευρώπη κι αυτό το κάνει λίγο ξεχωριστό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, από την στιγμή που είμαι έτοιμος, να δώσω το 100% για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πιο βασικό από όλα», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και συνέχισε αναφερόμενος στη Βιλερμπάν:

«Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι και μόνο αυτό. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι μία ομάδα που παίζει γρήγορα, όπως παίζουν γενικά οι ομάδες από τη Γαλλία. Τρέχουν πολύ στον αιφνιδιασμό και εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί, να μην κάνουμε λάθη στην επίθεση, ώστε να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και να πετύχουν εύκολα καλάθια».

Για τον Θαντ Μακ, είπε: «Όλοι μας προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε να μπει άμεσα στο πνεύμα της ομάδας. Είναι έμπειρος και θα προσαρμοστεί γρήγορα και θα μας βοηθήσει πολύ. Αυτή είναι η δική μου αίσθηση».

Τέλος, έστειλε τις ευχές του για το 2017: «Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Πολλές νίκες και πολλές επιτυχίες στην ομάδα του ΠΑΟΚ και μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.