Παράπονα Πρίφτη για διαιτησία

Ο Άρης άξιζε τη νίκη κόντρα στη Μπάνβιτ σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη, που εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία.

Ο Άρης άξιζε τη νίκη κόντρα στη Μπάνβιτ σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη, που εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία. 

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια κι αξίζαμε να κερδίσουμε. Με όλο τον σεβασμό στην Μπάνβιτ, έχουμε τεράστια παράπονα για τα κριτήρια που σφύριζαν οι διαιτητές! Πως είναι δυνατόν να σούταραν 44 βολές (29/44 και 11/13 αντίστοιχα); Οι τελευταίες έξι βολές, μάλιστα, ήταν στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι όμως πρέπει να προχωρήσουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα σε τρεις ημέρες, απέναντι στην ΑΕΚ κι έχουμε να διαχειριστούμε τον τραυματισμό του Ζάρα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Μπάνβιτ για τη φιλοξενία» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Άρη για να προσθέσει:

«Δεν εξηγείται η διαφορά στις βολές. Αν κάτσουμε να δούμε το βίντεο, οι δυο ομάδες έπαιξαν σκληρά ωστόσο τα κριτήρια ήταν διαφορετικά. Στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας ο παίκτης της Μπάνβιτ σπρώχνει τον Τσαϊρέλη και δεν δίνεται τίποτα! Δεν πρέπει να σταθούμε περισσότερο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά όπως σήμερα, να αντέξουμε στις κακουχίες και να διατηρήσουμε τις καλές εμφανίσεις μας».

Για την τελευταία φάση και το νικητήριο καλάθι του Όρελικ: «Ηταν κακή συγκέντρωση και ζήτημα συγκυρίας η τελευταία φάση της παράτασης. Δεν πρόκειται να κρυφτώ. Από ένα σημείο και μετά, είναι ανικανότητα. Είχαμε ένα δευτερόλεπτο να διαχειριστούμε μια φάση. Πρέπει να δούμε ξανά το ματς και να προσεγγίσουμε την όλη εικόνα. Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια. Είναι κρίμα, όμως, γιατί δεν επιβραβεύτηκε. Γι’ αυτό είμαι στεναχωρημένος».

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Θόδωρου Ζάρα, τόνισε: «Ο Ζάρας έχει διάστρεμμα. Δεν ξέρουμε αν θα τον έχουμε μαζί μας με την ΑΕΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.