Αμφίβολος για Νεπτούνας ο Σάιμπερτ

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη και η συμμετοχή του στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Νεπτούνας για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι αμφίβολη.

Με θεατή τον Τζόρνταν Σάιμπερτ ολοκλήρωσε τη σύντομη προετοιμασία του για την αυριανή, εντός έδρας, αναμέτρηση, για τη 12η αγωνιστική του Champions League, με τη Νεπτούνας o ΠΑΟΚ (19.00). Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη, δε συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, περιορίζοντας την παρουσία του στο PAOK Sports Arena στο να παρακολουθεί τη δουλειά των συμπαικτών του στο παρκέ και αύριο, λίγο πριν το ματς ουσιαστικά, θα κριθεί το αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στα πλάνα του Σούλη Μαρκόπουλου.
 
Σχολιάζοντας την αυριανή μάχη, ο τεχνικός του «Δικεφάλου» ανέφερε, αρχικά: «Θέλουμε να κερδίσουμε αύριο, όπως ισχύει και για όλα τα παιχνίδια μας. Δεν είναι αγώνας… ζωής ή θανάτου ο αυριανός με τη Νεπτούνας. Η αντίπαλός μας είναι στις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Στο πρώτο παιχνίδι, στη Λιθουανία, παίξαμε πολύ καλά. Αν κάνουμε το ίδιο καλό παιχνίδι και αύριο, θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα».
 
Εστιάζοντας στους Λιθουανούς, επισήμανε: «Δεν μπορείς να αφήσεις τίποτα εκτός, σε ό,τι αφορά την αντιμετώπισή τους. Ξέρουμε τον τρόπο που παίζουν και αυτοί ξέρουν πως παίζουμε εμείς. Είναι μια σκληρή ομάδα, τρέχει στον αιφνιδιασμό, σουτάρει τρίποντα. Έχουν δυνατά κορμιά που μπορούν να καλύψουν τους χώρους. Πρέπει να προσέξουμε πολύ στην περιφέρεια».
 
Ερωτηθείς για τον Θαντ ΜακΦάντεν απάντησε πως: «Εχουμε έναν παίκτη πιο έτοιμο για το οργανωτικό και εκτελεστικό κομμάτι. Θέλουμε να μας βοηθήσει τα μέγιστα σε αυτό τον αγώνα», ενώ για τη μη χρησιμοποίηση του Μπράντον Τέιλορ στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (8/1), επανέλαβε: «Το είπα και χθες. Μια μέρα παίζει ένας παίκτης, μια μέρα δεν παίζει. Ο Τέιλορ είναι παίκτης της ομάδα μας».
 
Στο κίνητρο που έχει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει αύριο τη Νεπτούνας επικεντρώθηκε, με τη σειρά του, ο Ζάνις Πέινερς, λέγοντας: «Θέλουμε να κερδίσουμε αύριο, πιστεύω πως έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο για να πάρουμε τη νίκη. Στα δύο τελευταία παιχνίδια μας (σ.σ. Βιλερμπάν, Παναθηναϊκό), δεν παίξαμε καλά και θέλουμε να δείξουμε πως αύριο μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Συμβαίνει σε κάθε ομάδα, σε κάθε άθλημα, να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Δεν είναι μόνο πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα σαν ομάδα, γενικά. Δεν παίζουμε, τελευταία, σαν ομάδα, αλλά αυτό είναι και θέμα του αντιπάλου. Όταν έχουμε απέναντι μια καλή ομάδα, μπορεί να προσέξει πολύ τα καλά σημεία του ΠΑΟΚ και να μη μας επιτρέψει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε».
 
Για το ματς του πρώτου γύρου στην Κλαϊπέντα, το οποίο ο ίδιος δεν τελείωσε, καθώς τραυματίστηκε, γεγονός που αποτέλεσε έναν από τους παράγοντες της ήττας (68-63) των «ασπρόμαυρων», ο Λετονός γκαρντ/φόργουορντ τόνισε: «Είχαμε κάνει, τότε, ένα καλό παιχνίδι, αλλά δε σκοράραμε στα τελευταία 4-5 λεπτά, όπως και σε άλλα παιχνίδια του πρώτου γύρου και χάσαμε ένα δικό μας ματς. Τώρα έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο, καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι τώρα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση. Στην έδρα μας παίζουμε καλύτερα συνήθως, οπότε νομίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία για να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.