Ντέρμπι για μια περίοδο (video)

Πρεμιέρα με το δεξί για τη Στρασμπούρ απέναντι στην Ολύμπια με το τελικό 83-69 να δίνει στην ομάδα του Βινσέντ Κολέ την πρώτη της νίκη στο θεσμό.

Πρεμιέρα με το δεξί για τη Στρασμπούρ απέναντι στην Ολύμπια με το τελικό 83-69 να δίνει στην ομάδα του Βινσέντ Κολέ την πρώτη της νίκη στο θεσμό. Ανταγωνιστική η Ολύμπια στο ξεκίνημα του αγώνα δεν άφηνε τους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ για να κλείσει η πρώτη περίοδος με μια διαφορά τριών πόντων.
 
ΞΕΦΥΓΕ Η ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ (29-18)
 
Οι Γάλλοι που είχαν και την ένθερμη συμπαράσταση του κόσμου στο πλευρό τους βρήκαν ρυθμό στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου όπου οι Σλοβένοι είχαν μόλις 3 πόντους σε περίπου 5 αγωνιστικά λεπτά.
Την διαφορά έκανε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Μαϊκλ Ντίξον που ήρθε από τον πάγκο σημειώνοντας 12 πόντους για να κλείσει το ημίχρονο
46-32 και την Ολύμπια να έχει χάσει τον ρυθμό της και με μακρινά σουτ να προσπαθεί να καλύψει την διαφορά.
 
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 46-32
 
Στον ίδιο ρυθμό η Στρασμπούρ και στην επανάληψη με Ραϊτ (9ασίστ), Ντίξον (21π)  και Άτκινς (15π) να οδηγούν την ομάδα του Κολέ στο σκοράρισμα και τον Λαμπερί να κάνει θραύση στα ριμπάουντ. Ο Γάλλος σέντερ τελείωσε το ματς με νταμπλ-νταμπλ (13π,11ρ) και ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην νίκη της ομάδας του. Το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με επί μέρους σκορ 15-10 για τους Γάλλους που έκαναν αγγαρεία στο τελευταίο.
 
ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ-ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ Ο ΝΤΙΞΟΝ
 
Περίπατο νόμιζε πως θα κάνει η Στρασμπούρ στο τέταρτο δεκάλεπτο αλλά λογάριαζε χωρίς το πείσμα των Σλοβένων. Η Ολύμπια πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έκανε τα πάντα για να ρίξει την διαφορά. Μάλιστα κατάφερε να πλησιάσει στους 7 αλλά ο Ντίξον με ένα τρίποντο σκότωσε την ομάδα του Όκορν και εξασφάλισε στους Γάλλους την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.