Τζάκσον: «Μείναμε κοντά στο σκορ…»

Στο γεγονός πως η Βιλερμπάν δεν άφησε τον Άρη να ξεφύγει όταν ο τελευταίος πήρε διαφορά δέκα πόντων, στάθηκε ο Τζέι Ντι Τζάκσον.

Στο γεγονός πως η Βιλερμπάν δεν άφησε τον Άρη να ξεφύγει όταν ο τελευταίος πήρε διαφορά δέκα πόντων, στάθηκε ο Τζέι Ντι Τζάκσον.

Ο Καναδός τεχνικός της γαλλικής ομάδας, ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Είναι καλό αποτέλεσμα, είναι ξεκάθαρο πλέον όποιος κερδίσει, περνάει… Αν είχαμε 4-6 πόντους, αρχίζεις τους υπολογισμούς. Είχα μιλήσει για την σκληρότητα του Άρη και την επιθετικότητά του και το είδαμε αυτό. Κάναμε λάθη αλλά κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ (26-35). Μείναμε μέσα στο σκορ όταν ο Άρης ξέφυγε με 10 πόντους και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα για την προσπάθειά μας να προκριθούμε».

Από πλευράς παικτών, ο Αμίν Νουά είπε: «Παίξαμε καλά στην άμυνα, αν και κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση, όμως η άμυνα μας κράτησε μέσα στον αγώνα και αυτό μας επιτρέπει να ελπίζουμε για την πρόκριση μέσα στην έδρα μας. Όταν βρεθήκαμε κάτω με 10 πόντους συνειδητοποιήσαμε πως δεν ήταν το θέμα να κερδίσουμε, αλλά να μείνουμε κοντά στον αγώνα και το καταφέραμε στο τέλος, έχοντας σωστές επιλογές. Η ισοπαλία μας δίνει την ευκαιρία διότι πρέπει απλώς να κερδίσουμε στην έδρα μας, αλλά θα πρέπει να παίξουμε καλά και σε πιο υψηλό επίπεδο για να πάρουμε την πρόκριση μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.