Σπανούλης: «Είμαστε επιτυχημένοι, τα καταφέραμε παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ»

Ιστορική πρόκριση για το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη στο Final Four του Basketball Champions League, ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στη νίκη επί της Βόννης, αλλά και στο πόσο ικανοποιημένος είναι με την προσπάθεια των παικτών του.

Σπουδαία πρόκριση από το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη στο Final Four του Basketball Champions League. Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων αγωνίστηκε με μειονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, «έστειλε» τη σειρά στο τρίτο ματς και μέσα στη Βόννη νίκησε με 89-77. Ο προπονητής του Περιστερίου σχολίασε την υψηλή απόδοση των παικτών του, ενώ στάθηκε στο σπουδαίο μπάσκετ της ομάδας.

«Συγχαρητήρια στη Βόννη για μια πολύ καλή χρονιά φέτος. Μετά την κατάκτηση του BCL πέρσι έπρεπε να χτίσουν ξανά την ομάδα, δεν είναι εύκολο και έφτασαν ως εδώ με πλεονέκτημα έδρας και έχουν τον σεβασμό μας», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε:

«Περισσότερα συγχαρητήρια όμως θα δώσω στους παίκτες μου που έδειξαν απίστευτο χαρακτήρα, κουράγιο και καρδιά. Όχι μόνο σε αυτή τη σειρά, αλλά για όλη τη χρονιά. Παίξαμε με την πλάτη στον τοίχο, κάναμε σπουδαίες νίκες σε παιχνίδια ζωής ή θανάτου. Είμαστε πολύ επιτυχημένοι και τα καταφέραμε παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ και είμαι πολύ περήφανος».

Τέλος δήλωσε: «Μπορεί να βρεθήκαμε στο 0-1 στη σειρά αλλά τα καταφέραμε. Χτυπήσαμε τη Βόννη με το ίδιο όπλο της, με δύναμη, με το transition. Παίξαμε επιθετικά, βγάλαμε ενέργεια και παίξαμε πολύ στο ένας εναντίον ενός. Κάναμε εκπληκτική δουλειά. Για μια ομάδα 8-9 παικτών, είναι μια ιστορική σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.