Καντζούρης: «Το παιχνίδι έγινε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες»

Ο Ηλίας Καντζούρης αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ, ενώ δήλωσε περήφανος για την πορεία των «κιτρινόμαυρων» στο BCL.

Ικανοποιημένος από την πορεία της ΑΕΚ στο BCL είναι ο Ηλίας Καντζούρης. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας, αλλά αυτό δεν άλλαζει τα επιτεύγματα της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση παρά τον αποκλεισμό. Τέλος μίλησε για την ατμόσφαιρα στην «Pais Arena» και τις συνθήκες του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Χάποελ: «Δεν έχω να πω πολλά. Είμαι πολύ περήφανος για την πορεία της ομάδας στο BCL. Ήταν σπουδαία προσπάθεια. Αφήσαμε τα πάντα στο γήπεδο. Μια κακή βραδιά δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Το σημερινό παιχνίδι έγινε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για την ατμόσφαιρα: «Για να είμαι ειλικρινής, έχω παίξει σε γήπεδα με περισσότερο κόσμο. Κατά τη γνώμη μου η ζωή μας στο γήπεδο δεν ήταν ανάλογη με προημιτελικό».

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο Game 3: «Μια κακή βραδιά δεν μπορεί να αλλάξει όσα κάνανε. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε και κάποια που δεν μπορούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.