Ζάρας: «Η ομάδα ρολάρει»

Ο Θοδωρής Ζάρας τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να ρολάρει και πως αυτό φαίνεται και στα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας.

Ο Θοδωρής Ζάρας τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να ρολάρει και πως αυτό φαίνεται και στα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας. Ο παίκτης του «Δικέφαλου» του Βορρά αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με την Βέντσπιλς, υπογραμμίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να παρουσιάσουν και σε αυτό το ματς το καλό του αγωνιστικό προφίλ.

Αρχικά, ο Ζάρας δήλωσε: «Νιώθουμε καλύτερα, είχαμε και την ευκαιρία να δουλέψουμε στη διακοπή πάνω σε κάποιους τομείς που έπρεπε. Η ομάδα ρολάρει και μέρα με τη μέρα πιστεύω πως θα γίνεται καλύτερη. Ξέραμε ότι ο Κολοσσός είναι μια πολύ σκληρή ομάδα που προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό της, κάτι που πέτυχε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο με οδηγό την άμυνα μας, τρέξαμε το γήπεδο, βάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ και καταφέραμε να πάρουμε μια φαινομενικά εύκολη νίκη».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον αγώνα με τη Βέντσπιλς: «Το ματς είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να κερδίσουμε, γιατί αν δεν τα καταφέρουμε, θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη η υπόθεση πρόκριση. Πρέπει να δείξουμε την ίδια διάθεση που είχαμε στον αγώνα με τον Κολοσσό και να συνεχίσουμε το σερί μας».

Τέλος, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Χαραλαμπόπουλου και στην προσθήκη του Γκος: «Η σεζόν είναι πολύ απαιτητική, άλλωστε το γνωρίζαμε εξ’ αρχής. Το ρόστερ είναι αυτό που πρέπει να είναι. Ο Χαραλαμπόπουλος και ο Γκος μπαίνουν στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα κι έτσι αρχίζει να βγαίνει άκρη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.