Επιτέλους, όλοι παρόντες!

Η... μεγάλη στιγμή στην τρέχουσα σεζόν, που ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πριν από αγώνα, έφτασε!

Χωρίς καθόλου ειρωνική διάθεση, καθότι πρόκειται για πραγματικό γεγονός, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου βιώνει σήμερα (5/12) την ευτυχία να έχει -για πρώτη φορά από την έναρξη της τρέχουσας σεζόν- όλους τους παίκτες του ρόστερ στη διάθεσή του πριν από επίσημη αναμέτρηση. 

Χρειάστηκε να περάσουν ένας αγώνας Κυπέλλου, επτά αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα και έξι παιχνίδια για το Basketball Champions League για να βρεθεί σε αυτή την ευχάριστη θέση ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Να έχει τον… πονοκέφαλο ποιον ή ποιους ενδέχεται να αφήσει έξω από το ροτέισον μιας συνάντησης όχι επειδή δεν τους έχει, αλλά διότι έτσι αποφασίζει να πράξει ο ίδιος. 

Να διευκρινίσουμε ότι σε προηγούμενα ματς, που ακόμη και ο -επί μακρύ χρονικό διάστημα τραυματίας- Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν σε θέση να πάρει λεπτά συμμετοχής, υπήρχε μια θέση κενή στο ρόστερ, αφού από τις αρχές Νοεμβρίου είχε λυθεί το συμβόλαιο του Κέβιν Ντίλαρντ. 

Σήμερα, εν όψει του αγώνα με την Βέντσπιλς για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League, δεν ισχύει αυτό, καθώς στο ρόστερ υπάρχει πλέον ο Αμερικανός γκαρντ, Φιλ Γκος. Ο τελευταίος συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση του «Δικέφαλου» και υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του για την αναμέτρηση με τους Λετονούς. Ξεπέρασε το πρόβλημα στο πόδι του, το οποίο αποκόμισε από την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου (2/12) με τον Κολοσσό, οπότε αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αποψινό (7:30 μ.μ.) ευρωπαϊκό παιχνίδι.    

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τη σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.