Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με νίκη για Κατσικάρη (video)

Νικηφόρο ήταν το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Φώτη Κατσικάρη, στον πάγκο της Τενερίφης, με την ισπανική ομάδα νε επικρατεί με 90-67 της Νεπτούνας, για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Νικηφόρο ήταν το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Φώτη Κατσικάρη, στον πάγκο της Τενερίφης, με την ισπανική ομάδα νε επικρατεί με 90-67 της Νεπτούνας, για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Πάρε τη Nova μαζί σου με την υπηρεσία Nova GO. Aπόλαυσε το αγαπημένο σου θέαμα σε laptop, tablet και smartphone όπου κι αν βρίσκεσαι, μέσα κι έξω από το σπίτι και εντελώς δωρεάν!

Οι Λιθουανοί με πρωταγωνιστή τον Μπουτκεβίτσιους, πήραν το έλεγχο του ρυθμού και έκλεισαν προηγούμενοι την πρώτη περίοδο, 22-18. Η απάντηση των πρωταθλητών ήρθε στην δεύτερη περίοδο, όπου με καλή άμυνα και τους Άλεν και Πονίτκα να σκοράρουν κατά βούληση, η Τενερίφη προσπέρασε και πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά 10 πόντων, 48-38. Το σκηνικό παρέμεινε αμετάβλητο στα πρώτα έξι λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τους παίκτες της Νεπτούνας να βρίσκουν δύσκολα τον δρόμο προς το καλάθι και τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την διαφορά στους 22 πόντους, 63-41, με εκμεταλλευόμενοι τον επιθετικό οίστρο του Αμπρομάιτις.

Οι παίκτες του Κατσικάρη, έχασαν για λίγο την συγκέντρωσή τους, η Νεπτούνας μείωσε σε 67-56, αλλά δεν είχε συνέχεια. Πονίτκα και Αμπρομαίτις βοήθησαν στο να επιστρέψει η διαφορά πάνω από τους 20 πόντους και να φτάει η ομάδα τους σε μια άνετη νίκη και σε ρεκόρ 6-1, μένοντας στην κορυφή του δευτέρου ομίλου.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Αμπρομάιτις με 18 πόντους, 16 πρόσθεσε ο Άλεν και 13 είχε ο Πονίτκα. Για την Νεπτούνας, ο Μπουτκεβίτσιους τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 48-38, 67-56 και 90-67.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.